Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul Krone se confruntă cu inițiative de reducere a costurilor

Situația economică generală forțează consecințele în pofida vânzărilor puternice în anul fiscal 2022/2023

Grupul Krone poate privi în urmă la un an fiscal 2022/2023 (22 august-23 iulie) de succes. În ciuda realizării unor vânzări de aproximativ 3,2 miliarde de euro, marcând cel mai puternic an din istoria companiei, Grupul Krone se confruntă cu o prognoză tulbure și cu așteptări comerciale conservatoare pentru viitorul apropiat. Situația economică în general foarte dificilă, caracterizată de incertitudinea fermierilor și a companiilor de transport în ceea ce privește noile investiții și de exploziile extinse ale costurilor, obligă întreprinderea familială cu sediul în Emsland să facă economii consistente în toate domeniile de activitate.

“Situația economică excepțională de anul trecut, cu o creștere continuă a vânzărilor, alimentată de sprijinul deosebit al clienților noștri, de angajamentul extraordinar al angajaților noștri și de relațiile solide cu partenerii noștri financiari, contrastează puternic cu provocările actuale. Grupul Krone a reușit să își consolideze poziția solidă prin investiții strategice în tehnologiile viitoare și în automatizare, care au avut o contribuție decisivă la creșterea eficienței și la gestionarea calității. Investițiile, cum ar fi în noul nostru centru de piese de schimb din Spelle și în producția asistată de roboți, au stabilit repere importante pentru viitorul nostru”, a declarat Bernard Krone, președintele Consiliului de Supraveghere.

Cu toate acestea, incertitudinea economică actuală și dificultățile asociate, cum ar fi crizele politice internaționale, o politică europeană nefavorabilă privind ratele dobânzilor și prețurile ridicate ale energiei, determină compania să adopte o poziție prudentă. Grupul Krone rămâne stabil, independent și administrat de proprietari, dar trebuie să răspundă dificultăților emergente. Din acest motiv, primele zone de pe amplasamentele din Saxonia Inferioară au intrat deja în regim de lucru cu normă redusă, iar alte părți ale companiei analizează această posibilitate din cauza stagnării așteptărilor de pe piață, în special pe piața internă, de altfel puternică. Dr. David Frink, directorul executiv al Bernard Krone Holding SE & Co. KG, adaugă: “Această situație subliniază necesitatea de a ne menține flexibilitatea și adaptabilitatea la schimbările tehnologice pentru a ne asigura succesul pe termen lung. Dorim să le mulțumim tuturor părților interesate pentru sprijinul și încrederea acordată în continuare în aceste vremuri dificile.Grupul Krone este hotărât să folosească dificultățile actuale ca pe o oportunitate de creștere și consolidare pentru a crea valoare durabilă pentru generațiile viitoare.”

Articole similare

Ad