Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

360 Payment Solutions achiziționează Easytrip Transport Services

360 Payment Solutions Spa (“360 PAY”), un furnizor de soluții de plată și de aprovizionare care sprijină circulația vehiculelor de transport de marfă în Europa, anunță astăzi achiziționarea activităților Easytrip Transport Services (“Easytrip”) de la Egis Group (“Egis”). Easytrip oferă un set complet de soluții pentru clienții de vehicule de mare tonaj pe șosea și în afara acesteia și sporește semnificativ amploarea și amprenta pe piață a operațiunilor 360 PAY.

“Această tranzacție reprezintă un pas fundamental în drumul nostru de a face din 360 PAY un jucător de top și independent în domeniul soluțiilor de plată și de mobilitate pentru operatorii europeni de vehicule grele de marfă. Ea promite să ne sporească în mod substanțial scara și profilul, precum și să aducă resurse, expertiză și energie valoroase comunității noastre deja vibrante. Le urez bun venit angajaților de la Easytrip în familia noastră și, împreună, vom scrie următorul capitol al poveștii noastre combinate”, a declarat Marco Alberti, CEO al 360 Pay.

Cedric Bourgoin, director Road & Mobility la Egis, a mai comentat: “Suntem foarte mulțumiți de rezultatul acestei tranzacții. A fost un privilegiu să supervizez creșterea și dezvoltarea Easytrip. Echipa 360 PAY a dat dovadă de o dedicare excepțională și de aliniere la valorile noastre, ceea ce a făcut ca acest proces să fie ușor și pozitiv. În momentul în care predăm ștafeta, le dorim angajaților talentați ai Easytrip succes și creștere continuă sub conducerea 360 PAY.”

Easytrip va continua să funcționeze ca o entitate independentă în cadrul 360 PAY, asigurându-se că furnizorii, clienții și partenerii săi valoroși vor menține nivelul excepțional de produse, servicii și îngrijire la care se așteaptă și pe care se bazează.

În această tranzacție, 360 PAY a fost sprijinită de Rotschild & Co. în calitate de consilier financiar, Clifford Chance pentru chestiuni juridice și KPMG pentru due diligence financiară.

Articole similare

Ad