Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Aplicație proprie menită să îi motiveze pe șoferii de la Waberer’s să conducă mai economic

Grupul Waberer’s se așteaptă la o reducere de 900 de tone de emisii de dioxid de carbon anual în segmentul de transport internațional prin utilizarea soluției nou introduse.

Compania face un pas înainte, inovator în ceea ce privește sustenabilitatea și operațiunile eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. Scopul aplicației mobile nou dezvoltate este de a-i încuraja pe șoferi să adopte un stil de condus ecologic și economic. Această aplicație analizează tehnicile de conducere ale șoferilor și oferă sfaturi specifice și personalizate pentru o utilizare mai eficientă a combustibilului. Introducerea sa începe în segmentul de transport internațional, apoi va fi extinsă la transportul intern în a doua jumătate a anului.

Aplicația evaluează mai multe aspecte, cum ar fi utilizarea controlului de croazieră, mersul în coastă și frânarea eficientă. Șoferii primesc punctaje în funcție de performanțele lor și beneficiază de analize zilnice, săptămânale și lunare pentru a-și urmări progresul.

Motivația pentru utilizarea aplicației pentru șoferi este faptul că aceștia primesc un bonus pentru economisirea combustibilului, astfel încât aceștia au salutat introducerea acesteia.

“Aplicația este foarte detaliată, nu se putea explica mai bine cum se face, îmi place aspectul ei, este clară, ușor de utilizat, o voi folosi și în viitor”, a comentat unul din șoferii companiei, János Nagy, despre dezvoltare. Aceasta contribuie nu numai la îmbunătățirea continuă a stilului de condus, ci și la reducerea indirectă a consumului de combustibil și, prin urmare, a emisiilor grupului Waberer’s, ceea ce face ca această inițiativă să sporească nu numai eficiența economică a companiei, ci și să reprezinte un pas important către o funcționare conștientă din punct de vedere ecologic. Introducerea sa este în conformitate cu strategia de sustenabilitate a grupului de companii și poate servi drept exemplu pentru alte companii de transport.

Articole similare

Ad