Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Avant Tecno lansează noile utilaje electrice multifuncționale e513 și e527


Producătorul finlandez de echipamente multifuncționale compacte Avant Tecno, reprezentat în România de Wylze Logistik, a lansat cea de-a treia generație de încărcătoare electrice dezvoltate 100% in-house, care pot funcționa în condiții meteorologice extreme, grație noii tehnologii Avant OptiTemp® de asamblare a bateriilor Li-Ion. Oferind avantaje incontestabile în materie de fiabilitate, siguranță, cost de exploatare și confort în operare, noile modele Avant e513 și e527 au autonomie crescută și pot fi utilizate pe o plajă largă de aplicații, în parcurile logistice și industriale, la amenajări interioare și exterioare, în hale de producție și centre intermodale, pentru transport de materiale de construcție, lucrări de peisagistică, curățenie stradală, deszăpezire, degajări de spații etc.

Bateriile Avant OptiTemp®, de 13 și 27 kWh, au densitate energetică crescută și un sistem unic patentat de management termic, grație scufundării pachetelor de baterii într-un lichid special, care în funcție de necesitate, asigură încălzirea sau răcirea acumulatorilor.

Când este încărcat complet dimineața, încărcătorul Avant e527 (cu baterie de 27 kWh) poate fi folosit pentru o zi întreagă de lucru. Durata maximă de funcționare a echipamentului este de aproximativ 6 ore pentru aplicații de intensitate medie, în timp ce pentru Avant e513 este de aproximativ 3 ore. Bateriile pot fi încărcate complet prin intermediul unui sistem rapid fast charge în mai puțin de 1,5 ore.

„De ani de zile, piața solicită încărcătoare complet electrice, care să se asemene mai mult cu modelele diesel în ceea ce privește funcționalitatea. Până acum, timpul de funcționare și prețurile au fost probleme cheie legate de încărcătoarele electrice, dar cu noua serie Avant le rezolvăm pe amândouă”, a declarat Jani Käkelä, CEO Avant Tecno.

Mai multe informații despre noile echipamente electrice compacte veți putea citi în numărul din aprilie al revistei Tranzit Logistica.

Articole similare

Ad