Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

America de Sud își cheamă publicul: Hankook va fi prezent la E-Prix-ul de la São Paulo, în Brazilia

După o pauză de aproape două luni, Hankook și Formula E se îndreaptă spre America de Sud în acest weekend pentru al treilea weekend de curse al anului. Locul de desfășurare a cursei a patra a sezonului, pe 16 martie, este metropola São Paulo din sud-estul Braziliei. Cel mai mare oraș din țară, cu o populație de 12 milioane de locuitori, a găzduit anul trecut prima cursă de Formula E. Pista trece prin Sambadromul Anhembi, unde mii de oameni se adună în fiecare an pentru a sărbători carnavalul Temperaturile ridicate și suprafețele diferite ale pistei așteaptă pe circuitul stradal pneul oficial al Campionatului Mondial ABB FIA Formula E, Hankook iON Race.

Manfred Sandbichler, directorul Hankook Motorsport: “La fel ca anul trecut, prognoza este de temperaturi de aproximativ 30 de grade Celsius. În plus, circuitul, care nu este un circuit permanent, este format din diferite suprafețe de asfalt. Produsul nostru premium, Hankook iON Race, a dovedit deja în mai multe rânduri că, în ciuda acestor factori, este în continuare capabil să ofere piloților un sprijin maxim pe astfel de circuite, datorită fiabilității impresionante a anvelopei și a nivelului ridicat de aderență. Aștept cu nerăbdare a doua noastră ieșire în Formula E în Brazilia și mă voi bucura de acțiunea din cursă, precum și de atmosfera extraordinară din rândul fanilor din tribune.”

Favoriții brazilieni Lucas di Grassi (ABT Cupra Formula E Team) și Sergio Sette Camara (ERT Formula E Team), în special, vor contribui la o atmosferă deosebit de exuberantă în rândul spectatorilor. Neozeelandezul Nick Cassidy, de la echipa Jaguar TCS Racing, călătorește în Brazilia în calitate de lider al campionatului, cu 57 de puncte în cont. Cei mai apropiați rivali ai tânărului de 29 de ani sunt germanul Pascal Wehrlein (38 de puncte/TAG Heuer Porsche Formula E Team) și francezul Jean-Éric Vergne (33 de puncte/DS Penske).

Articole similare

Ad