Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nizar Trigui, noul Chief Technology Officer al GXO

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO), cel mai mare furnizor de logistică contractuală dedicată din lume, îl numește pe Nizar Trigui în funcția de Chief Technology Officer (CTO). Noul rol de conducere a fost creat pentru accelerarea inițiativelor tehnologice ale GXO și capitalizarea unei cereri globale crescute de soluții avansate de depozitare și logistică.

În noua funcție de CTO al GXO, Nizar Trigui va conduce funcția în domeniul tehnologiei globale a companiei și va fi subordonat directorului general Malcolm Wilson. Totodată, va coopera strâns cu liderii de inovare ai GXO pentru a integra tehnologiile de ultimă oră în strategia de creștere a companiei. Numirea va intra în vigoare imediat la sediul din Greenwich, Conn.

„Acest nou rol în domeniul tehnologiei la nivel global reflectă angajamentul nostru de a le oferi clienților avantajul competitiv de top de care au nevoie pentru a depăși așteptările clienților lor și pentru a crește cota de piață. Nizar este mai mult decât un expert în tehnologie – este un adevărat lider, cu un istoric în construirea de organizații bazate pe tehnologie. El va adăuga imediat valoare prin aducerea experienței sale vaste în domeniul tehnologiei și al conducerii la operațiunile noastre extrem de automatizate și va ridica la un nivel superior planurile noastre viitoare de implementare a tehnologiei pentru clienții de top din întreaga lume.”,

a declarat Malcolm Wilson, director executiv al GXO.

Nizar Trigui a ocupat funcția de Chief Executive Officer la Bridgestone Mobility Solutions, reușind să crească afacerile grupului cu aproape 10% pe an. În 2017 s-a alăturat echipei Bridgestone în calitate de Chief Technology Officer pentru America și a introdus în premieră mai multe tehnologii inovatoare în industrie. De asemenea, a revitalizat portofoliul de produse pentru a recâștiga poziția de lider de piață și a consolidat puterea în domeniul prețurilor. Anterior, a avut funcția de Chief Technology Officer pentru Dura Automotive Systems, unde a condus strategia corporativă de produs, portofoliul de tehnologii și dezvoltarea globală a produselor. Nizar Trigui și-a început cariera în poziții de planificare și dezvoltare a produselor, așa cum și gestionarea programelor la Ford Motor Company.

Articole similare

Ad