Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adrian Crizbăşianu revine pe piaţa de real-estate din România: fostul Country Manager VGP preia funcția de Head of Industrial & Logistics în cadrul Avison Young

Adrian Crizbășianu are o experiență de peste 25 de ani în logistică și real estate, timp în care a ocupat poziții de top în managementul DB Schenker și VGP România, cu o contribuție semnificativă la dezvoltarea acestor organizații la nivel național și în regiune. Acum a preluat funcția de Head of Industrial&Logistics Agency în cadrul Avison Young.

„Intrăm într-o etapă de maturizare a pieței imobiliare de logistică și industrial. Este un moment foarte prielnic să consolidăm capabilitățile Avison Young, aducând alături un executiv cu experiență relevantă pentru direcția în care se dezvoltă piața. Exigențele clienților cresc, proiectele devin tot mai complexe și Adrian este unul din puținii profesioniști care, datorită background-ului, poate să îmbine, în beneficiul partenerilor AY, atât o expertiză amplă în sectorul imobiliar, cât și o înțelegere profundă a nevoilor operaționale specifice ale clienților din sectorul logistic și industrial“, a declarat David Canta, Principal, România & Cehia – Avison Young.

Adrian Crizbăşianu a lucrat peste 15 ani în cadrul operatorului de servicii de transport şi logistică DB Schenker, ocupând diferite poziții de management, ultimii șapte ani în poziția de COO (director operaţional) şi membru al consiliului director. În 2020 a preluat conducerea dezvoltatorului de spaţii logistice şi industriale VGP în România, coordonând pentru doi ani echipa locală, cu focus pe expansiunea companiei la nivel național, prin inițierea construcțiilor în noile parcuri din București, Brașov și Arad.

„Avison Young este echipa unde am găsit premise și valori comune: colaborare, agilitate, spirit antreprenorial orientat către performanța și oportunitate. Domeniul dezvoltărilor logistice și industriale continuă direcția de creștere, iar convergența cu practicile din piețele mature, repoziționările strategice post-Covid, îmbunătățirea infrastructurii, precum și aderarea la Schengen vor aduce oportunități noi de investiții pentru România și vor crea noi destinații de dezvoltare. Pentru a valorifica din plin aceste oportunități, ne propunem să fim un partener pe care clienții noștri să se bazeze, nu doar din perspectiva consultativă, ci mai ales atunci cand vine vorba de implementare și execuție a proiectelor“, a precizat Adrian Crizbășianu, Head of Industrial & Logistics – Avison Young.

În ultimii doi ani, Adrian Crizbășianu a coordonat, în Praga, pentru DB Schenker dezvoltarea și implementarea unui centru de distribuție complex, complet automatizat, scalabil, dotat cu sisteme robotice G-T-P (goods to person) și un sistem extins de conveioare, în suprafață de 50.000 m2. Acesta este, în prezent, operațional și funcționează ca hub principal de distribuție în Germania și CEE pentru un lider global din segmentul de „consumer electronics”. Odată cu venirea lui Adrian Crizbășianu, expertiza și suportul Avison Young oferite partenerilor vor merge dincolo de identificarea unui spațiu și asistența oferită pentru un contract de închiriere, fiind oferită, după caz, o analiză extensivă și în zona de infrastructură și supply chain, a furnizorilor implicați și a pieței muncii, plus monitorizarea implementării proiectului.

Articole similare

Ad