Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sika România își extinde operațiunile prin închirierea a peste 4.500 mp în ELI Park 4 București

  • Foto: ELI Parks

ELI Parks, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de pe piața imobiliară logistică și industrială din România, a semnat un acord de închiriere pe termen lung cu Sika Romania, unul dintre cei mai importanți producători de produse și soluții pentru construcții.

Acordul cuprinde un spațiu logistic de înaltă calitate de peste 4.300 de metri pătrați, completat de încă 220 de metri pătrați destinați amenajărilor moderne de birouri în cadrul ELI Park 4 București.

Locația privilegiată a ELI Park în București, în proximitatea viitoarei șosele de centură, oferă companiei Sika Romania acces perfect la principalele rute de transport, îmbunătățindu-și capacitățile logistice în întreaga regiune. Șimon, Iuga & Partners Real Estate Advisors au jucat un rol important în facilitarea acestui contract de închiriere de succes.

„Suntem mândri să anunțăm parteneriatul nostru cu Sika România, o forță majoră în industria construcțiilor. ELI Parks se angajează să dezvolte afaceri inovatoare și sustenabile și suntem încrezători că prezența Sika România va îmbogăți și mai mult comunitatea noastră de afaceri vibrantă.”,

a declarat Andrei Jerca, director general al ELI Park.

„Una dintre prioritățile noastre este să fim aproape de clienții noștri, în orice mod posibil. Bucureștiul și împrejurimile sale reprezintă cea mai mare piață din România, prin urmare, noul nostru depozit modern din Buftea a fost o decizie strategică importantă. ELI Parks este un partener excelent și de încredere, care împărtășește cu noi aceeași viziune de a oferi servicii la cel mai înalt nivel de calitate.”,

a declarat Laurențiu Ștefănescu, Director General Sika România.

Articole similare

Ad