Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Stamh Group a primit premiul Produsul Anului 2024 pentru platforma escala 3D shuttle

Sistemul inovativ și sofisticat escala 3D shuttle, dezvoltat de Stamh Group, a primit distincția Produsul Anului 2024 în cadrul competiției de logistică organizată de revista germană Materialfluss.

Roboții escala sunt autonomi și se pot deplasa în trei direcții diferite în sistemul de depozitare, transportând cutii și tăvi cu produse fără a necesita intervenția umană. La fel ca o mașină în parcare, aceste platforme robotizate transportă bunurile între niveluri diferite ale sistemului de rafturi folosind rampe. Softul inteligent al sistemului de rafturi automatizat, combinat cu inginerie inovatoare, organizează mișcările platformelor robotice escala în cel mai eficient mod, către destinații multiple, simultan.

Nu este necesară implementarea unui sistem la scară mare de la prima fază a procesului de automatizare a depozitului, acesta putând fi extins ulterior. Sistemul funcționează perfect în condiții speciale de depozitare, cum ar fi în depozite și camere frigorifice, centre de distribuție cu temperatură controlată sau cu nivel ridicat de umiditate și poate înlocui simultan linii conveioare, echipamente de ridicat sau macarale.

Escala poate manipula atât cutii standard, de 600×400 mm, cât și cutii de 650×450 mm sau tăvi de picking mari. Foarte important, sistemul operează fără zgomot, la un nivel de sub 20 dB. Escala 3D shuttle a fost desemnat și câștigătorul categoriei „Order picking Technology“, după ce, la edițiile anterioare, Stamh Group a mai fost premiat pentru roboții AMR iFollow și platforma Atlas 2D shuttle.

Articole similare

Ad