Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bosch lansează pe piață RevX, o nouă metodă de căutare a unei încărcături

Bosch a anunțat lansarea unei soluții denumită RevX în cadrul celei mai mari expoziții de camioane grele din America de Nord, Mid-American Trucking Show. RevX este un instrument de conectare, dezvoltat pentru a simplifica căutarea unei încărcături optime și a reduce milele goale.

De asemenea, soluția va optimiza logistica prin consolidarea livrărilor pe piața spot și va veni în ajutorul dispecerilor să găsească mai ușor cea mai bună încărcătură disponibilă. Noul serviciu bazat pe cloud de la Bosch oferă într-un singur loc, mai multe rezultate din mai multe surse, calculează profiturile și ajută dispecerii să elimine kilometrii goi.

RevX este al doilea produs lansat de Bosch pe Sistemul de Operare Logistic (L.OS) al companiei, care a debutat anul trecut în Europa, India și Statele Unite. Platforma L.OS are ca scop simplificarea tehnologiei și proceselor operaționale din industria transporturilor și a logisticii. Aceasta este deschisă tuturor furnizorilor de soluții logistice pentru a facilita interacțiunea armonioasă a serviciilor și a datelor pentru companiile care activează în domeniul logisticii. De la debutul său, au fost integrate în platforma globală mai mult de 60 de soluții, inclusiv 17 în SUA.

„L.OS conectează produsele, serviciile și ofertele tehnologice ale partenerilor noștri strategici în domeniul logisticii pentru a rezolva problemele clienților noștri, care își reduc astfel costurile și îmbunătățesc profitabilitatea în întregul ecosistem logistic. Prin adăugarea RevX la platforma L.OS, flotele au acum acces la cea mai rapidă modalitate de a găsi și de a câștiga cea mai bună încărcătură pentru ei pe piața spot, în acel moment. În plus, cu L.OS, aceste încărcături se pot integra perfect cu sistemul de gestionare al flotei.”,

a declarat Luke Hugel, președinte și responsabil regional pentru Bosch Mobility Platform & Solutions, America de Nord.

În viitor, Bosch intenționează să ofere noi funcționalități sporite în cadrul RevX pentru subiecte care variază de la rezultatele căutării într-un programator până la prognozarea capacității driverului și a echipamentelor pentru încărcături cu până la o săptămână în viitor, planificare îmbunătățită a încărcăturii și fluxurile proceselor – toate dintr-o singură sursă. RevX va utiliza inteligența artificială pentru a transforma căutările pe milioane de sarcini potențiale în recomandări pentru cea mai bună sarcină și va oferi o comunicare cu un singur clic pentru a se asigura că dispecerii asigură rapid sarcinile generatoare de venituri, reducând la minimum introducerea manuală de date și erorile.

Industria transporturilor și a logisticii mișcă economia americană, însă piața de transport de marfă a devenit extrem de competitivă de la redresarea sa după pandemia Covid 19, atunci când comenzile online și livrările de colete au înregistrat o creștere bruscă. Proiecțiile economice indică faptul că, până în 2030, transportul global de mărfuri va crește cu peste 40%, iar până în 2050 se așteaptă ca această cifră să depășească 145%.

Chiar și în condițiile acestei creșteri, majoritatea companiilor de transport încă își organizează activitatea zilnică manual sau cu un sortiment de programe informatice deconectate, astfel încât nevoia RevX de a contribui la generarea de venituri suplimentare prin intermediul platformei L.OS este mai mare ca niciodată.

Un alt avantaj al RevX este creșterea gradului de utilizare a șoferilor și a echipamentelor. Reducerea numărului de kilometri parcurși în gol are un impact pozitiv asupra salariilor șoferilor, asupra profitabilității flotei și asupra eforturilor de sustenabilitate ale industriei. Potrivit Departamentului de Transport al SUA, până la 35% din kilometrii parcurși de camioane (106 miliarde) sunt kilometri parcurși în gol. RevX își propune să reducă acest procent cu peste 5%, aducând valoare proprietarilor de flote, transportatorilor de marfă, expeditorilor și brokerilor.

Articole similare

Ad