Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Camionul electric Diamond Echo de la Renault Trucks face turul Europei de Vest

Producătorul francez face primul turneu prin Europa cu un camion 100% electric unic, un Renault Trucks E-Tech T numit Diamond Echo, având un design electro-luminescent. Turul a început pe 11 aprilie la fabrica din Bourg-en-Bresse, unde este construit vehiculul, și va acoperi până în iulie o distanță de 10.000 km, prin șapte țări, unde va face peste 60 de opriri, pentru a se întâlni cu profesioniști din industria de transport, a demonstra realitatea operațională și beneficiile mobilității electrice și a promova gama E-Tech și calitatea rețelei de experți a producătorului francez.

Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo este „vopsit cu lumină“, fiind rezultatul unei colaborări cu șoferi și specialiști în domeniul designului și vopsitoriei și având vopsea bazată pe tehnologia Lumilor, aplicată de Demon Paint, care strălucește când este expusă unui stimul electric. De aceea camionul se dezvăluie la întuneric.

Reamintim că Renault Trucks oferă o gamă completă de vehicule 100% electrice, de la triciclete e-cargo de 650 kg la tractoare de 44 t și camioane de construcții urbane. Aceste modele sunt eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și au durată extinsă de folosire, datorită unei abordări circulare a economiei.

Articole similare

Ad