Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Farul Constanța a recepționat un nou autocar MAN Lion’s Coach

MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul mărcii MAN în România, a livrat un nou autocar Lion’s Coach echipei lui Gheorghe Hagi, Farul Constanța. Este vorba despre un model de 13 m lungime, livrat la finalul lunii trecute, special configurat pentru deplasările în țară sau în străinătate ale clubului constănțean.

“Gheorghe Hagi este un vechi și drag prieten al meu, a cărui activitate în cadrul Academiei și a echipei de fotbal o susțin cu încredere și convingere. Mă bucur că parteneriatul nostru s-a dezvoltat durabil de-a lungul celor 15 ani, MHS Truck & Bus Group fiind, în continuare, principalul furnizor al mijloacelor de transport pentru echipele sale“, a declarat Michael Schmidt, Președinte MHS Holding.

Autocarul MAN Lion’s Coach C, cu 3 axe și cu 49 + 1 locuri, respectă standardul de poluare Euro 6d, fiind propulsat de un motor D2676 LOH, cu șase cilindri în linie, care dezvoltă 480 CP prin intermediul transmisiei automate MAN TipMatic cu 12 trepte. Exteriorul autocarului este special customizat și decorat cu logoul și culorile clubului. Pentru o eficiență maximă a consumului de combustibil, autocarul este echipat cu anvelope Michelin.

Interiorul autocarului este configurat pentru a asigura confortul echipelor în timpul călătoriilor, cu scaune din piele și material textil (cu suport pentru reviste, cotieră, suport pentru picioare, priză dublă USB și centură de siguranță în 3 puncte), sistem performant de aer condiționat, bucătărie, cafetieră, frigider și toaletă.

Alături de confort și eficiență, MAN Lion’s Coach are un standard înalt de siguranță, fiind prevăzut cu ESP, EBA, LGS, ACC, sistem de monitorizare a presiunii anvelopelor, cameră video pentru marșarier, lumini automate, senzor de ploaie și parbriz încălzit.

“Orice proiect important are nevoie de continuitate, pentru că performanța se construiește în timp. Datorită partenerilor de la MAN am beneficiat mereu de condiții foarte bune de deplasare, ne-am simțit mereu în siguranță. Copiii vor reprezenta mereu viitorul, performanța de azi va fi mereu motivația tinerilor de mâine și ne bucurăm să avem alături parteneri ca cei de la MAN care împărtășesc aceleași principii”, consideră principalul acționar al Farul Constanța, Gheorghe Hagi.

Articole similare

Ad