Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Conferinta Milestone: Tehnologia video, indispensabilă pentru eficientizarea şi securizarea proceselor din depozite

Fie că vorbim de filmarea şi stocarea imaginilor cu bunurile incluse în colete înainte de închiderea şi expedierea acestora sau de monitorizarea spaţiilor de depozitare şi numărarea automată a paleţilor puşi în anumite spaţii ale depozitelor, camerele video şi softurile de interpretare a datelor filmate contribuie la evitarea reclamaţiilor privind lipsurile sau deterioarea bunurilor livrate către clienţii finali precum şi la stabilirea de proceduri pentru fluidizarea transbordărilor de mărfuri în centrele de cross-docking şi utilizarea mai bună a resurselor (oameni, rafturi, echipamente). De asemenea, sistemele video avansate pot recunoaşte plăcuţele de înmatriculare ale camioanelor şi pot afişa anunţuri de orientare pentru şoferi privind docurile la care camioanele sunt aşteptate să încarce/descarce.

O trecere în revistă a multiplelor aplicații ale tehnologiei video inteligente puteți urmări în cadrul evenimentului “Milestone Technology Day Romania 2024, care va avea loc pe 5 iunie la Bucuresti.

Programul include prezentări și demontrații ale celor mai noi tehnologii video și softurile care le pot însoți pentru mai multe aplicații și utilizări. De asemenea, în program este inclus și un panel despre tendințele tehnologice și cum vor influența acestea industria securității, o prezentare despre cybersecurity și implementări de succes din diferite industrii.

O expoziție întregește evenimentul care durează aproape o zi întreagă de la 0.30 la 16.00

Pentru înregistrare vă rugăm să ne scrieți pe office@traficmedia.ro sau să vă înscrieți direct pe linkul: https://www.milestonesys.com/company-news/events/events-and-webinars/milestone-technology-day-romania-2024/

Articole similare

Ad