Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz Cargobull include in ofertele sale anvelopele cu agent de etansare Ultra-Seal

Incepand cu mai 2018, Ultra-Seal devine furnizor exclusiv de agent de etansare pentru anvelopele ce pot echipa remorcile Schmitz Cargobull. Parteneriatul s-a incheiat dupa o faza extinsa de testare si aprobare, derulata pe parcursul ultimului an.
Contractul cu o durata de 3 ani incheiat intre Schmitz Cargobull si Ultra-Seal presupune garantia furnizorului pentru anvelope si jante atunci cand se foloseste Ultra-Seal.
Boris Billich, membru al Consiliului de administratie al Schmitz Cargobull, declara: „suntem intotdeauna interesati sa gasim noi produse care pot oferi avantaje clientilor. Am monitorizat indeaproape experientele cu anvelopele tratate cu Ultra-Seal, iar rezultatele pozitive obtinute au deschis drumul spre aprobarea Ultra-Seal ca agent de etansare a anvelopelor pentru Schmitz Cargobull.“
 

Carla van Santvoort, director Ultra-Seal, spune: „Momentul inceperii cooperarii dintre Schmitz Cargobull si Ultra-Seal este perfect; am depus eforturi considerabile pentru a clarifica aspecte care ar putea da nastere la intrebari sau reticente din partea utilizatorilor finali, cum ar fi aspectul tehnic al garantiei pentru jante si atacul asupra Ultra-Seal din partea asociatiilor producatorilor de anvelope. Acum, ca s-a dovedit ca aceste aspecte nu reprezinta o problema, dat fiind faptul ca Ultra-Seal a castigat toate cazurile in instanta impotriva BundesReifenVerband (BRV), iar furnizorii terti ofera o garantie normala, calea este libera pentru a le permite clientilor sa obtina o performanta maxima de la anvelopele lor. Am muncit mult pentru schimba perceptia privind durata de viata acceptata a anvelopelor, iar acest fapt reprezinta un progres imens in industria anvelopelor.”

Articole similare

Ad