Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

H&M incepe sa livreze in aceeasi zi

Fashion retailer-ul H&M experimenteaza livrarea in aceeasi zi, metoda fiind testata momentan doar in Berlin. Livrarile in aceeasi zi vor fi posibile numai pentru comenzile primite pana in 10.00 AM, scrie portalul ecommercenews.eu.
Daca programul pilot va avea succes, H&M il va extinde si in alte orase din Germania. In prezent, aceasta metoda de livrare este testata doar in Berlin, dar sansele sunt ca serviciul sa fie lansat si in alte orase din alte tari, daca programul-pilot va avea succes. Potrivit sursei citate, comenzile vor fi livrare intre orele 7 si 10 seara in aceeasi zi, contra unei taxa de livrare de 5,99 euro.
 

Recent, alaturi de E.ON, Scania si Siemens, H & M si-a unit fortele pentru decarbonizarea transportului greu, in vederea atingerii tintei climatice stabilite in acordul de la Paris. „Climatul este una dintre cele mai importante prioritati pentru orice companie. Ne-am stabilit tinte inalte pana in 2040, pe care le putem atinge numai unindu-ne fortele cu alti actori-cheie din industrie“, a afirmat Anna Gedda, Head of Sustainability H&M.

Articole similare

Ad