Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Actros Legendary Trucks, editie limitata dedicata soferilor romani

Mercedes-Benz Romania – divizia Trucks va produce o editie limitata de 100 camioane Actros, inspirate de preferintele si nevoile soferilor romani – 100 Actros Legendary Trucks. Acestea vor fi disponibile la comanda in doua configuratii, 1848 LS (480 CP) si 1845 LSNRL (450 CP).
„In anul Centenarului, sarbatorim impreuna 100 de ani de implicare, determinare si eforturi comune de a transforma pozitiv Romania. Analizand nevoile si preferintele conducatorilor de camioane din tara, cat si optiunile catre care se indreapta cel mai des proprietarii de flote, am decis sa venim in intampinarea acestora cu 100 de camioane Mercedes-Benz Actros, configurate special pentru a se mula cat mai mult pe doleantele soferilor“, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Truck & Bus Mercedes-Benz Romania.
 

Cele 100 Actros Legendary Trucks (1848 LS si 1845 LSNRL) vor avea motoare OM 471, 6 linie, 12.8 l, 350 kW (476 CP) sau 330 kW (449 CP), cabina BigSpace, 2.50 m, podea plana, cu suspensie confort, pneumatica si cutie de viteze Mercedes PowerShift 3, cutie automata, 12 trepte, cu Predictive Powertrain Control, calculator Fleetboard, AC in stationare, scaun sofer si pasager cu suspensie confort, dispozitiv de masurare a sarcinii pe punte si multe alte dotari optionale.
Suplimentar, camioanele produse in editie limitata sunt prevazute cu urmatoarele pachete suplimentare:
– Economy, ce include deflectoare de aer reglabile, sigurante automate si monitorizarea presiunii in pneuri;
– Confort, in componenta caruia intra lumini ambientale, parasolar electric, trapa din sticla, stea iluminata, lada frigorifica;
– Multimedia, ce inglobeaza tablou de bord cu afisaj suplimentar, Multimedia Radio Touch, sistem audio, prize suplimentare, suport notebook;
– Vizibilitate, format din faruri bi-xenon, lumina spate, proiectoare de ceata, lumini de zi cu LED, sistem de spalare a farurilor.
 Campania este valabila pana la 31 decembrie, comenzile putand fi deja plasate. Camioanele urmeaza sa fie livrate pana la sfarsitul anului.

Articole similare

Ad