Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Numar record de participanti la Gala Tranzit

Peste 750 de participanti s-au inscris la Gala Tranzit care va avea loc pe 2 noiembrie la Cluj. Evenimentul va prilejui atat premierea celor mai eficienti operatori de transport si logistica din Romania, cat si o conferinta cu discutii pe teme importante pentru industria de transport si logistica:
• Poate fi rezolvata criza de soferi din Romania prin posibilitatea luarii atestatelor profesionale pentru soferi asiatici sau asteptam ca problema soferilor sa fie rezolvata de criza economica?
 

• Care sunt strategiile de management corecte pentru dezvoltarea businessului, fie el de familie sau corporatist?
• Eficienta inseamna inovatie. Ce facem sa ne diferentiem de multime?
• Asigurarea CMR si interpretarea corecta a raspunderii din contractul de transport. Doua subiecte de maxima importanta!
De asemenea, gigantul american in expeditii CH Robinson vine la Cluj in cautare de subcontractori romani de transport care sa-i asigure in continuare expansiunea in Europa.
Revista Tranzit impreuna cu cei 56 de parteneri ai evenimentului din acest an va asteapta la Cluj pentru a sarbatori impreuna inca un an de succes pentru industria de transport si logistica din Romania. Zdob si Zdub vor incheia evenimentul cu un recital exploziv.
Mai multe detalii despre Gala Tranzit aici.

Articole similare

Ad