Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul Raben lanseaza noi conexiuni zilnice intre Germania si Italia

Grupul Raben anunta lansarea unei noi linii de legaturi comerciale zilnice pe ruta Italia-Germania, adresata in special clientilor din industria auto, automatizarilor industriale, design-ului interior, modei si sectorul alimentar. Reteaua Raben urmeaza sa lege trei regiuni germane importante (Ruhr, Stuttgart, Nürnberg) cu doua centre din nordul Italiei (Milano in Lombardia si Verona din Veneto), asigurand o livrare constanta, in maximum doua zile lucratoare.
 

Noile conexiuni vor sprijini clientii din Italia si Germania in realizarea cu succes a schimburilor de marfuri. Acestea vizeaza, de asemenea, toate companiile din Germania si Italia care intentioneaza sa-si dezvolte afacerile in viitorul apropiat prin intermediul operatiunilor de import-export in Italia si Germania.
„Urmatorul pas consta in integrarea Sittam Italia in Grupul Raben. Dupa lansarea conexiunilor in regim de grupaj ale Sittam cu Europa Centrala si Olanda, vom sustine exportatorii si importatorii germani. O retea de conexiuni zilnice bazate pe trei zone din Germania (Ruhr, Stuttgart, Nürnberg) si doua din Italia (Milano, Verona) garanteaza timpi competitivi de livrare pentru transporturile in regim de grupaj”, a declarat S?awomir B?otny, Business Development Director, Raben Group.
Italia este al saselea partener comercial pentru economia germana si al patrulea cel mai mare comerciant european. In aprilie 2017, Raben a preluat o cota de 20% in cadrul companiei Sittam, lider al pietei italiene de transport international in regim de grupaj rutier, maritim si aerian. Sediul companiei si antrepozitul central se afla in Cornaredo, langa Milano.

Articole similare

Ad