Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cozi la Calais si la trecerea prin Eurotunnel

La trecerea prin Eurotunnel au fost semnalate intarzieri de pana la sase ore pentru vehiculele de transport marfa din cauza simularilor realizate de autoritatile vamale conform conditiilor de lucru pe care le asteapta in cazul unui Brexit dur, estimat pentru finele acestei luni. 
Cozile au aparut de-a lungul autostrazii A16 ce duce catre portul Calais si intrarea in Eurotunnel. Potrivit unui raport al presei locale, autoritatile sfatuiesc soferii de vehicule comerciale sa amane deplasarile catre UK sau sa opteze pentru rute ocolitoare prin Belgia. 
Potrivit, Lloyd Loading List, autoritatile portuare de la Calais au declarat ca ofiterii care sustin actiunea chiar au luat masuri pentru a facilita controalele.
Reprezentantii Eurotunnel avertizeaza clientii cu privire la timpii de asteptare de pana la sase ore inainte de a intra in serviciul de shuttle. 
„Impactul a fost diferit pe parcursul unei zile. Continuam sa oferim un serviciu complet de pana la sase plecari pe ora, insa incarcarile sunt perturbate de fluxul de camioane care trec de controlul vamal. Nu cred ca aceasta situatie se va mentine dupa Brexit pentru ca sunt facilitati in dezvoltare pentru urgentarea procedurilor“, a explicat John Keefe, purtator de cuvant Eurotunnel. 

Articole similare

Ad