Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

P&O Ferrymasters isi extinde reteaua intermodala, conectand Budapesta de Rotterdam si Duisburg

P&O Ferrymasters a anuntat extinderea retelei sale intermodale in scopul includerii unor servicii de transport de la Budapesta la Rotterdam si Duisburg. Reteaua deja semnificativa a companiei va oferi acum conexiuni in ambele directii intre aceste trei centre de transport europene importante si Marea Britanie, furnizand un transport intermodal eficient, durabil si rentabil pentru clienti.

Pentru P&O Ferrymasters, acesta este inca un pas important in dezvoltarea serviciilor intermodale in Estul Europei, conectand huburile feroviare din Romania si Bulgaria cu serviciile maritime globale in Rotterdam si conexiunile short sea oferite de Duisburg, cel mai mare port interior din lume. „P&O Ferrymasters si-a propus sa gaseasca solutii pentru provocarile din supply chain. In acest sens, introducem cel de-al doilea serviciu nou intermodal in 2019, conectand Budapesta de Benelux, regiunea Ruhr si Marea Britanie. Cu ajutorul facilitatilor existente in Europa, acum putem oferi servicii eficiente si la costuri reduse pe intreg continentul“, a spus John Freyne, Director de Dezvoltare in cadrul Diviziei Intermodale a P&O Ferrymasters.
Noul serviciu va utiliza rutele feroviare existente printr-un partener feroviar strategic si va opera containerele high cube 45 PW ale P&O Ferrymasters cu o sarcina utila maxima de 23,5 t pentru toate tipurile de marfuri ambientale. Vor exista sase plecari saptamanale pe fiecare sens intre Budapesta si Rotterdam, cu o oprire in Duisburg. Timpul de tranzit intre Budapesta si Duisburg si Rotterdam este de doua zile, iar timpul de tranzit intre Budapesta si porturile britanice este de trei sau patru zile, in functie de destinatie.

Articole similare

Ad