Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Edoardo Podestá preia conducerea diviziei Dachser Air & Sea Logistics

Dupa o lunga perioada in care a ocupat functia de director general al regiunii Asia Pacific, Eduardo Podestá va conduce activitatea globala a transportului aerian si maritim al companiei DACHSER. Acesta a fost numit in functia de director general executiv (COO) al diviziei de logistica Air & Sea Logistics si il inlocuieste pe Jochen Müller in aceasta pozitie.
DACHSER si actualul COO Air & Sea Logistics, Jochen Müller, au hotarat de comum acord ca acesta sa nu-si extinda contractul atunci cand va expira in 2020. Jochen Müller va inceta sa lucreze pentru DACHSER cu efect imediat.

In ultimii ani, Jochen Müller a fost responsabil pentru dezvoltarea continua a activitatilor de transport aerian si maritim, punand astfel bazele oferirii de solutii globale integrate pentru lantul de aprovizionare al clientii companiei. Datorita angajamentului sau, structurile care vor sprijini extinderea viitoare a diviziei de transport aerian si maritim ar putea fi cimentate in continuare. DACHSER este recunoscator lui Jochen Müller pentru toata munca depusa de-a lungul anilor si pentru increderea reciproca pe care s-au bazat si ii ureaza tot succesul in viata sa personala si profesionala in viitor.
Conducerea activitatii mondiale de transport aerian si maritim va cadea in sarcina lui Edoardo Podestá, un manager experimentat DACHSER. Italianul in varsta de 57 de ani s-a alaturat lui DACHSER in 2003, ca parte a echipei de management a intreprinderii comune Züst Ambrosetti Far East Ltd., achizitionata ulterior de DACHSER. In recunoasterea extinderii sale de succes a activitatii de transport aerian si maritim in Asia, a fost numit director general al Asia Pacific in 2014.
„Edoardo Podestá combina succesul ca antreprenor si lider cu cunostintele sale profunde despre pietele asiatice si globale de transport maritim aerian si maritim”, spune Bernhard Simon, CEO al Dachser. "Ca COO Air & Sea Logistics, el va continua sa extinda reteaua de transport aerian si maritim intercontinental, sa o conecteze si mai indeaproape cu reteaua noastra europeana de transport terestru."

Articole similare

Ad