Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Carsten Bettermann este noul director general al UTA

La inceputul lunii octombrie, Union Tank Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) l-a desemnat pe Carsten Bettermann in functia de director general. Acesta este succesorul lui Volker Huber, care, dupa patru ani la conducerea UTA, va prelua o noua responsabilitate in cadrul grupului Edenred.
Carsten Bettermann este absolvent al Universitatii Tehnice din Berlin si al Universitatii din Vermont. Si-a inceput cariera la McKinsey & Company in Germania. Inainte de a intra in UTA, si-a dobandit experienta in management de top la LSG Sky Chefs si CWS Boco International din Germania, Elvetia si SUA.

Sub conducerea lui Volker Huber, UTA a dezvoltat si finalizat un amplu proces de transformare, in scopul imbunatatirii continue a serviciilor pentru clientii sai. UTA s-a extins cu succes in noile regiuni geografice, in special in Europa Centrala si de Est, a lansat pe piata mai multe produse cheie inovatoare, cum ar fi „UTA One®”, trusa de unelte interoperabila pentru soferi, si a continuat cu mai multe achizitii strategice, precum portofoliul de impozit „Taxa rutiera”. "Suntem incantati sa-l intampinam pe Carsten Bettermann la UTA si Edenred. Experienta sa vasta si diversificata in management va fi un punct forte pentru dezvoltarea si transformarea continua a UTA. Ii multumim lui Volker Huber pentru efortul sau incununat de succes din ultimii patru ani", declara Antoine Dumurgier, Director executiv al Departamentului de Parcuri auto & Solutii de transport al Edenred si Consiliului de membri al UTA.

Articole similare

Ad