Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Aplicatia de food delivery EuCeMananc se lanseaza la Cluj-Napoca cu costuri de livrare mai mici

Platforma online de food delivery EuCeMananc, controlata de eMAG incepand cu luna septembrie a.c,, s-a lansat pe 9 decembrie 2019, in Cluj-Napoca, cu o oferta speciala pentru clienti in luna decembrie. De acum inainte, clujenii vor putea comanda mancarea preferata din aplicatia EuCeMananc sau de pe www.EuCeMananc.ro, de unde pot alege dintre cele peste 50 de restaurante existente.

Clientii vor beneficia de o oferta speciala in luna decembrie, care cumuleaza cele mai atractive beneficii pentru utilizatori: livrare gratuita si un voucher cadou in valoare de 15 lei pentru prima comanda. Serviciul introduce totodata si comanda de grup, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea sa adune produsele selectate intr-o comanda comuna cu colegii sau prietenii, economisind astfel timp si costuri de livrare. EuCeMananc este singura platforma de food delivery din Cluj-Napoca ce ofera acest beneficiu clientilor.
,,Ne bucuram ca de acum serviciile noastre sunt disponibile in cel mai important oras al tarii din Transilvania, care a cunoscut o dezvoltare fara precedent in ultimii ani din punct de vedere al infrastructurii si al comertului online. Cu aceasta ocazie introducem si o noua functionalitate pe platforma EuCeMananc, respectiv comanda de grup. Datele noastre dinaintea lansarii indicau ca este o piata care foloseste aceasta functionalitate si ne bucuram ca putem sa o oferim inca de la inceput”, a spus Mihai Brenda, COO EuCeMananc.
Prin intermediul platformei, locuitorii orasului Cluj-Napoca vor putea comanda mancare pentru toate gusturile si ocaziile, 7 zile pe saptamana, de la peste 50 de restaurante disponibile in aplicatie. Utilizatorii vor gasi pe platforma o gama diversa de optiuni culinare, disponibile in acelasi loc, livrate rapid si in siguranta. Printre restaurantele prezente in acest moment pe platforma EuCeMananc in Cluj-Napoca se numara Marty Delivery, Big Belly, Euphoria Biergarten, Indigo, Pokka, NATUU BY NATURE, Express Chef, Atelierul de Pizza, Wok’n Roll, Poco Loco sau Double Cheese.
In luna septembrie, EuCeMananc a anuntat tranzactia prin care eMAG, liderul regional in e-commerce, a devenit actionar majoritar al platformei, cu obiectivul de a ajuta platforma sa devina lider calitativ pe segmentul de food ordering. Platforma este prezenta acum in 19 orase din tara si este in continua ascensiune.
Serviciile oferite de EuCeMananc sunt disponibile atat prin aplicatiile Android si iOS cat si online pe www.EuCeMananc.ro. Platforma reuneste in prezent ofertele a peste 700 de restaurante din 19 orase precum Bucuresti, Timisoara, Oradea, Arad, Brasov si Iasi.

Articole similare

Ad