Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CEVA desemneaza Office Depot drept „Furnizorul Anului”

CEVA Logistics a oferit premiul Furnizorul Anului companiei Office Depot, drept recunoastere a eforturilor constante depuse de aceasta pentru imbunatatirea serviciilor oferite si pentru implementarea de inovatii pe piata, precum si pentru o intelegere corecta a cerintelor de business ale CEVA.

Pe 14 iulie, CEVA a organizat prima editie a Supplier Awards, premiu conceput de companie pentru a rasplati activitatea impecabila, angajamentul si strategiile furnizorilor sai. „Avem un crez foarte clar in ceea ce priveste executia impecabila, pe care o asteptam si de la furnizorii nostri in privinta serviciilor pe care ni le ofera. Sunt incantat sa ofer acest premiu furnizorilor de prim rang pentru rolul pe care-l au in sprijinirea strategiei noastre si a operatiunilor globale ale afacerii noastre”, a declarat Bruno Sidler, Chief Operating Officer CEVA.
Premiile au fost oferite la sediul CEVA City of Books din Stradella, in provincia italiana Pavia, unde sunt prelucrate peste jumatate din cartile citite in Italia. S-au primit inscrierile de la mai multe tipuri de furnizori, formandu-se sapte categorii, ai caror castigatori s-au calificat in finala pentru titlul Furnizorul Anului.
Companiile au fost evaluate in functie de performantele realizate in 2010, de cultura organizationala, folosirea celor mai bune practici la nivel global in cadrul operatiunilor, executarea cu succes a proiectelor majore de sustinere a activitatii CEVA, programe de sustenabilitate si activitati de responsabilitate sociala corporatista.
Castigatorii celor sapte categorii au fost Lufthansa Cargo pentru segmentul aerian, Safmarine Container Line pentru segmentul maritim, Mercer Transportation Company pentru rutier, Office Depot pentru Europa de Nord, CB Richard Ellis pentru continentele americane, AKNO Business Parks pentru Europa de Sud, Orientul Mijlociu si Africa, si APS Group pentru regiunea Asia-Pacific.

Articole similare

Ad