Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Oamenii de stiinta au evaluat finalistii IFOY

Oamenii de stiinta Guido Follert (Institutul Fraunhofer pentru Fluxul de Materiale si Logistica), prof. Dr. Johannes Fottner (Universitatea Tehnologica din München) si Martin Anders (Universitatea Tehnologica din Dresda) au evaluat cele 16 produse si solutii care concureaza anul acesta la IFOY Awards. Analiza de specialitate IFOY Innovation Check serveste cele 27 de membri ai juriului ca suport de decizie pentru votul lor in cea mai mare competitie intralogistica din lume. Testele au loc saptamana aceasta la Hanovra, in Germania, intr-un dintre halele Hannover Messe.

Cei trei experti au avut de analizat si comparat echipamentele si solutiile nou dezvoltate inscrise in competitie cu produse concurente deja disponibile pe piata, pentru a evalua diferentele tehnologice. Si asta pentru ca una dintre cele mai importante reguli ale IFOY Awards este aceea ca juriul nu compara finalistii nominalizati la aceeasi categorie intre ei, ci cu produsele concurente care sunt deja disponibile in piata.
Astfel, echipa IFOY Innovation Check a testat candidatii dupa criterii precum relevanta pentru piata, beneficiul pentru clienti, gradul de noutate si tipul de implementare. Omenii de stiinta au analizat documentele tehnice depuse de candidati si a comparat functiile si caracteristicile dispozitivelor descrise acolo cu nivelul tehnologic de referinta. Inovatiile anuntate in scris au fost verificate la fata locului prin teste vizuale si functionale. In cadrul evaluarii, au fost identificate si evaluate atat dezvoltarile inovatoare, cat si compozitiile noi de succes. Ca orientare pentru jurati, oamenii de stiinta au folosit o scara de evaluare pe cinci niveluri: „nu sunt disponibile“, „mai putin“, „echilibrate“, „bune“ si „foarte bune“.
Rezultatele IFOY Innovation Check, dar si o evaluare separata facuta de expertul olandez in intralogistica Theo Egberts, au fost prezentate juriului inainte de votul final. Separat, toti membrii juriului au testat si analizat personal candidatii.
Castigatorii vor fi anuntati in cadrul IFOY Award Night, care va avea loc pe 20 aprilie 2020, in cadrul Hannover Messe.

Foto: Prof. Dr. Johannes Fottner, Guido Follert si Martin Anders, de la stanga la dreapta.

Articole similare

Ad