Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

COVID-19: FIAT va produce 1 milion de masti lunar in Asia

Fiat Chrysler Automobiles a anuntat ca se va concentra pe productia de masti faciale in contextul pandemiei de COVID-19. O uzina din Asia va fi reconvertita pentru a produce 1 milion de masti pe luna. 
Directorul general de la Fiat Chrysler Automobiles, Mike Manley, le-a spus angajatilor ca grupul auto italo-american va ajuta la productia de masti faciale, in contextul urgentei provocate de pandemia de coronavirus, a declarat luni un reprezentant sindical, potrivit Reuters.
Reprezentantul sindicatului UILM, il citeaza pe CEO-ul Mike Manley, care ar fi trimis un mesaj angajatilor grupului in care ii informeaza ca una dintre uzinele din Asia va fi reconvertita pentru a putea produce masti faciale si va ajunge rapid la o productie de un milion de bucati pe luna. Productia de masti face parte din eforturile Fiat Chrysler Automobiles (FCA) si ale rivalului Ferrari de a ajuta Italia sa isi majoreze productia de echipamente medicale precum ventilatoare medicale.
Saptamana trecuta, o serie de oficiali au confirmat ca holdingul Exor, firma mama care detine atat FCA cat si Ferrari, discuta cu Siare Engineering, cel mai mare producator de ventilatoare mecanice din Italia, pentru a-l ajuta sa isi majoreze productia acestor echipamente de care este urgenta nevoie in contextul crizei coronavirusului. FCA a incetat, temporar, operatiunile la majoritatea uzinelor sale din intreaga lume ca raspuns la raspandirea virusului si la prabusirea vanzarilor de autoturisme. De asemenea, si-a suspendat operatiunile la cele doua uzine ale sale, ambele amplasate in Italia.

Articole similare

Ad