Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Scania va livra 75 de camioane electrice catre ASKO, in Norvegia

Scania si angrosistul alimentar norvegian ASKO au o colaborare de lunga durata in furnizarea de camioane performante, in cadrul careia Scania urmeaza sa livreze in perioada 2020-2022 pana la 75 de camioane electrice cu baterii.
La inceputul acestui an, ASKO a inceput activitatea cu patru camioane electrice Scania cu celule pe baza de hidrogen si in februarie a mai adaugat la flota sa doua camioane electrice de distributie Scania cu baterii. „Scopul nostru este sa avem o flota de camioane fara emisii pana in 2026", spune Torbjørn Johannson, presedinte al consiliului, ASKO NORGE AS.
Scania si-a prezentat recent obiectivele, care includ nu numai o reducere dramatica a emisiilor proprii de carbon, ci si asigurarea de emisii reduse in randul clientilor sai.
Planurile oficiale de lansare ale Scania pentru camioanele sale electrice cu baterii urmeaza a fi prezentate in cursul acestui an. Ele se alatura autobuzelor electrice cu baterii si camioanelor si autobuzelor electrice hibride, care sunt deja in productie.

Articole similare

Ad