Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transportatorii olandezi mici nu sunt eligibili pentru ajutoarele de stat

… ceea ce, in opinia TLN (asociatia olandeza de Transport si Logistica), va perturba intreaga industrie, din cauza importantei pe care o au acestia.
Firmele cu 1-5 camioane nu pot folosi al doilea pachet de sprijin acordat de Cabinetul olandez, din cauza modului in care au fost definite sectoarele economice afectate de criza, si care ignora faptul ca transportatorii mici sunt complet dependenti de domeniul in care lucreaza. De exemplu, daca o firma este specializata in transport pentru catering, in aceasta perioada ea nu mai are incasari. Dar, in timp ce industria de catering este sprijinita de stat, transportatorii nu sunt, ceea ce este rau pentru intreaga tara. Pe de alta parte, floricultura este bine organizata si implicit si transportatorii din domeniu au primit sprijin.
In plus, de la 1 iunie multi soferi-patroni nu vor mai putea apela la schema de ajutor temporar pentru antreprenori independenti, deoarece valoarea acestui sprijin va depinde de veniturile unui partener. Or, in timp ce costurile fixe raman, venitul va disparea. Si atunci guvernul ar trebui sa se gandeasca la alte forme de sprijin, cred reprezentatii TLN, deoarece firmele mici de transport sunt indispensabile pentru bunul mers al economiei tarii. 

Articole similare

Ad