Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Suprafata de depozitare din Romania o va depasi pe cea din Olanda

 KLG Europe Logistics a inceput luna trecuta constructia unei noi platforme logistice de 10.000 m2. Investitiile se ridica la 5,6 milioane de euro, iar constructia se va finaliza in toamna acestui an. Noul terminal va avea in final o suprafata de 20.000 m2, urmand sa fie gata anul viitor. Astfel, KLG va ajunge in Romania la 70.000 m2 suprafata de depozitare, mai mult decat in Olanda, unde detine 64.000 m2.
 
Noul terminal este o extindere a platformei logistice actuale, ce are aceeasi suprafata. Restul de 10.000 m2 vor fi construiti anul viitor, cu investitii care se vor ridica la circa sase milioane de euro. Astfel incat, desi criza economica nu a luat inca sfarsit, investitiile totale ale KLG de pana acum in Romania ajung la circa 30 de milioane de euro.

Activitatea din tara noastra reprezinta 22% din cifra totala de afaceri a grupului KLG.
Expansiunea companiei ar putea urma la Turda, unde a achizitionat deja 6,4 ha de teren.

KLG are o istorie de aproape 100 de ani
Grupul olandez KLG Europe a fost infiintat in 1918 si este prezent in Olanda, Marea Britanie, China si Romania. Compania a intrat pe piata noastra in 2006, pentru a oferi clientilor de aici serviciile de distributie domestica si internationala pentru care era deja bine cunoscuta in Olanda. „Cand am venit aici prima oara, in 2004, am observat ca exista o lipsa in sistemul de distributie. Iar activitatea noastra de baza este distributia domestica si internationala de paleti. In plus, in portul Constanta exista un singur terminal nou. Acestea sunt motivele pentru care am investit in Romania. Consider ca firmele care nu se specializeaza pe un anumit domeniu vor pierde com­petitia“, a explicat Kees Kuijken, CEO KLG Europe.
KLG Europe Logistics ofera servicii pentru peste 350 de clienti, printre care Honeywell, Prista Oil sau Coty.

Articole similare

Ad