Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CEVA isi standardizeaza activitatea

La finalul anului trecut, CEVA a prezentat rezultatele obtinute in cel de-al treilea trimestru din 2014, cand a inregistrat venituri de 1.992 de milioane de euro, cu 0,7% mai mari fata de trimestrul al doilea al anului trecut. In plus, de anul acesta, la nivel global, compania elimina structura veche bazata pe regiuni si trece la 17 clustere geografice locale de tari cu reguli standardizate, proiect ce urmeaza sa aduca economii de 60 de milioane de dolari in primul an.
 

Cresterea s-a datorat investitiilor strategice in alinierea liniilor de activitate, managementul licitatiilor, axarea pe anumite sectoare comerciale si suplimentarea personalului de vanzari din teren.
In segmentul de FM a fost parcursa o noua etapa majora in trimestrul al treilea din 2014, ca urmare a implementarii CEVA Matrix One Freight System („OFS”) in Brazilia, urmata de Columbia si Chile in octombrie si Argentina la inceputul lui noiembrie. Operatiunile si functiile financiare din cadrul FM de la nivel global, cu exceptia SUA, care va trece la Matrix OFS in 2015, se desfasoara acum pe platforma FM globala a CEVA, demonstrand angajamentul Companiei pentru imbunatatirea continua.
Transportul aerian al CEVA Holdings LLC a inregistrat o crestere a volumelor de 5% fata de perioada similara a lui 2013, in timp ce activitatea de transport maritim a crescut cu 11%. La nivel local noile tranzactii castigate anul trecut au adus CEVA o crestere de 20% fata de 2013, activitatea de Contract Logistics avand o crestere de 19%, iar cea de Freight Management (FM), de 20%.

Echipa de management a fost reconfigurata
Potrivit lui Xavier Urbain, CEO CEVA, una dintre prioritatile companiei pentru 2014 a fost reconfigurarea echipei de management, cu lideri executivi care cunosc industria. Astfel, se elimina structurile existente bazate pe regiuni si se trece la o structura bazata pe 17 clustere geografice locale de tari cu reguli de guvernanta si de business standardizate. Clusterele pot fi alcatuite dintr-o singura tara mare, cum este cazul Chinei, sau un grup de mai multe tari vecine.

Articole similare

Ad