Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Michelin ataca piata cu produse noi

In cadrul Salonului International de Materiale, Echipamente si Tehnici pentru industria de constructii (Intermat), ce-si va deschide portile in aprilie, Michelin va supune atentiei vizitatorilor atat game noi de anvelope, cat si modele din game deja existente, dar la noi dimensiuni. Astfel, vizitatorii standului vor putea cunoaste, in premiera, pe langa avantajele unui nou program de servicii complete (Earthmover Professionals), si noile anvelope XCRANE+, destinate echiparii macaralelor pe pneuri, alaturi de modelele din gama XADN+, care vor echipa autobasculantele articulate, si de anvelopele Michelin BibSteel, destinate echipamentelor de compactare.

Prin intermediul acestor linii noi, Michelin incearca sa ofere solutia potrivita pentru nevoile specifice fiecarui utilizator, insa pe baza unui echilibru intre productivitate, siguranta pe santiere si pe sosele si grija fata de mediu, reducand in acest sens greutatea anvelopelor si a materialelor utilizate la fabricarea lor.

Longevitate, rezistenta si confort
Noul model X-CRANE+ are capacitatea de a oferi utilizatorului avantajul cresterii profitabilitatii, printr-o longevitate cu 15% mai mare decat a predecesoarelor sale, datorata utilizarii unei noi compozitii a cauciucului benzii de rulare. Anvelopa asigura o uzura uniforma, oferind in acelasi timp operatorului un confort imbunatatit, dar si o siguranta mai mare. De asemenea, X-CRANE+ are avantajul unui montaj mai usor, reducandu-se astfel timpul de imobilizare a macaralei.
Noul model va fi disponibil pe piata din vara in dimensiunea cea mai bine vanduta pe acest segment: 445/95R25. Anvelopa radiala a obtinut ratingul de viteza F, ceea ce inseamna ca poate sustine o sarcina utila de 6.700 kg,

Articole similare