Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

S-a deschis competitia pentru premiile IRU in transportul de persoane

Uniunea Transportatorilor Rutieri Internationali (IRU) a anuntat ca au inceput inscrierile pentru distinctiile IRU City Trophy 2013, IRU Bus Excellence Award 2013 si IRU Coach Tourism Innovation Award 2013, la care sunt invitati sa participe operatorii publici si privati de transport calatori/autoritati locale care s-au implicat in sustinerea politicilor de mobilitate propuse prin campaniile Smart Move.

„Autobuzele si autocarele reprezinta baza in elaborarea politicilor de mobilitate sustenabile. Aceste premii doresc sa recompenseze excelenta in transportul de calatori si sa sublinieze inca o data importanta promovarii unor politici axate pe calator si pe nevoile sale de mobilitate“, a declarat Yves Mannaerts, vicepresedintele IRU si presedintele Consiliului de Transport Calatori din cadrul Uniunii.
IRU City Trophy 2013 recompenseaza autoritatile municipale care au implementat politici pro-active menite sa incurajeze transportul cu autocarul sau care sa investeasca in infrastructura si dotari de calitate pentru calatori sau soferii care asteapta sa intre in cursa etc.

Articole similare

Ad