Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Oportunitati de instruire pentru angajatii operatorilor de transport urban – utilizarea noilor tehnologii

Proiectul INSTRA are ca prim obiectiv cresterea gradului de adaptabilitate al angajatilor operatorilor de transport urban la noile provocari ale pietii muncii si ale domeniului transportului public din Romania si Europa. Una dintre aceste provocari o reprezinta introducerea accentuata a noilor tehnologii, in scopul eficientizarii activitatii si reducerii poluarii asupra mediului.
In cadrul proiectului INSTRA cursantii sunt instruiti in utilizarea instrumentelor software – Microsoft Project pentru managementul proiectului si Microsoft Access pentru gestionarea bazelor de date – si sunt informatii despre noile directii in legislatia europeana pe domeniile mediu si energie, normele de implementare si gestionarea eficienta a proceselor specifice transportului public.
 

Gradul ridicat de interactivitate si modul de desfasurare a activitatilor in cadrul acestor cursuri creste interesul participantilor, acestia dorind sa continue instruirea si dupa finalizarea cursului. Formarea profesionala continua reprezinta …

Articole similare

Ad