Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Testul suprem la Cercul Polar de Nord

Conceptia unui produs incepe cu analiza si design de componente, dar obligatoriu include si etape extensive de testare, inca din faza de prototip. Clientii sunt si ei implicati inca de la proiectare, astfel incat noile vehicule sa corespunda cat mai fidel nevoilor lor, dar si mai tarziu, inainte de lansarea produselor pe piata si chiar si dupa aceea. Iar testarea la Cercul Polar de Nord este o constanta pentru Daimler de peste 40 de ani. Primul sistem ABS pentru autobuze si autocare a fost testat la Rovaniemi in 1981.
 

Ultimele teste in conditii polare au vizat sistemul de alimentare si pe cel de evacuare ale motoarelor Euro 6 (influentate de functionarea cu o sarcina redusa – care nu permite regenerarea automata a filtrului de particule – si la temperaturi scazute), pre-incalzirea AdBlue, precum si functionarea sistemului de franare si al ESP.
Testele Daimler Buses in regiunea arctica dureaza cate sase saptamani, de la sfarsitul lui ianuarie pana la jumatatea lui martie, cu trei saptamani de pregatire …

Articole similare

Ad