Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

15 autocare noi in flota

Atlassib ramane consecvent politicii de innoire continua a flotei, achizitionand 15 autocare Mercedes-Benz Tourismo. Vehiculele sunt configurate standard pentru cursele internationale de linie si dispun de cele mai performante sisteme de siguranta, inclusiv ABA 2 si LDWS. Operatorul sibian continua si dezvoltarea flotei de autocare premium, astfel ca unul dintre cele 15 vehicule ofera dotari suplimentare de confort si are doar 44 de locuri, pentru ca pasagerii sa poata calatori in conditii exceptionale. Autocarele premium au prins foarte bine pe liniile de Italia si serviciul urmeaza sa fie extins si spre alte destinatii.
 

Atlassib, cel mai mare transportator privat de calatori din Romania, a investit anul acesta peste 3,5 milioane de euro, fara TVA, in achizitionarea a 15 autocare Mercedes-Benz Tourismo. Odata cu livrarea noilor vehicule, operatorul sibian detine de 75 de autocare Tourismo noi, dintre care 25 au motorizare Euro 6. De altfel, parcul companiei – care numara nu mai putin de 162 de vehicule – este alcatuit 98% din Tourismo.
Unul din cele 15 vehicule achizitionate este un autocar premium, configurat cu numar redus de locuri (44) si distanta mai mare intre scaune, precum si cu numeroase dotari suplimentare de confort: filtru de cafea, conexiune Wi-Fi si priza de 220 V pentru incarcarea aparatelor electronice. In plus, pasagerilor curselor premium li se ofera gratuit apa si bauturi racoritoare, o cafea si o masa calda pe perioada calatoriei.
Flota de autocare premium numara sapte vehicule, care sunt folosite pe curse de linie speciale. S-a inceput cu Italia, unde pe anumite trasee au fost introduse zile dedicate cu curse premium, iar reactia din partea calatorilor este foarte buna, fiind facute rezervari speciale pentru acestea.
Pretul biletelor la autocarele premium este – pentru inceput – cu cinci euro mai mare decat in cazul curselor obisnuite, dar calatorii prefera sa plateasca ceva in plus pentru un confort suplimentar si deja vehiculele circula incarcate la capacitate. Intrucat sunt cereri foarte multe, serviciul urmeaza sa fie extins si pe alte linii.
Celelalte 14 autocare sunt configurate tipic pentru linie, cu 53 de locuri si cu dotarile standard oferite de Atlassib: toaleta, aer conditionat, monitoare de 19", instalatie audio. In scurt timp urmeaza sa fie asigurat internet Wi-Fi pe teritoriul tarii si la bordul curselor de linie standard, intrucat preturile au ajuns sa fie accesibile. Cheltuielile de roaming sunt inca mari, in special in Slovenia si Ungaria, si, in plus, nici conexiunea nu este prea buna comparativ cu serviciile disponibile in tara.
Toate vehiculele Atlassib sunt monitorizate si, de altfel, imediat dupa receptie prima data au fost montate dispozitivele GPS. Se utilizeaza un sistem propriu, cu costuri mici de exploatare, care este perfectionat continuu impreuna cu furnizorul de servicii.

„Liber“ la bagaje
Toate autocarele nou-achizitionate sunt echipate cu propulsorul OM 470 de 428 CP si cutie de viteze …

Articole similare

Ad