Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mai multa putere, tehnologii noi si atentie mai mare oferita clientului, Pachet integrat „produs si servicii“ Pirelli

Doar produsele performante nu mai sunt suficiente: in prezent, clientii trebuie ajutati sa isi creasca eficienta prin reducerea costurilor de operare. In acest scop, Pirelli a dezvoltat o serie de solutii, de la asistenta rutiera in cazul defectiunilor la facturare centralizata si de la mentenanta flotei de anvelope la produse resapate (la rece si la cald).
Flotele de azi au nevoie de optimizarea eficientei si de cresterea cifrei de afaceri. Toate eforturile Pirelli – in ceea ce priveste produsul si dezvoltarea serviciilor – se concentreaza pe „asistarea“ clientilor, ajutandu-i sa isi scada costul total de proprietate (TCO), indiferent de modul de selectie a anvelopelor.
 

Astfel, pentru proprietarii de vehicule si flote mici, principalul criteriu de achizitie este raportul performanta/pret. Din acest motiv, gama de produse s-a extins cu marca Formula.
In ceea ce priveste flotele medii si largi (cu peste cinci vehicule), atentia se indreapta catre produse care permit o reducere a consumului de combustibil si a costului pe km, pana la conceptul mai larg de „pachet de produse si servicii“. Aici intervin Pirelli Fleet Solutions, Fleet Check, si Cyber Fleet, care fac posibila asistenta zilnica a clientilor. Acestea sunt servicii utile pentru managementul, monitorizarea si optimizarea performantei anvelopelor, ceea ce se traduce printr-o siguranta sporita si un consum mai mic de combustibil. In plus, serviciul de asistenta face posibil transportul in termene si conditii anticipate.
Pentru flotele mai mari, Pirelli merge chiar mai departe, oferind un serviciu de asistenta anvelope (atat noi, cat si resapate) gestionat direct de furnizorul de anvelope. Practic, clientul nu doar solicita servicii, asumandu-si responsabilitatea pentru achizitie si managementul anvelopelor, ci primeste consiliere pentru optimizarea costului pe kilometru.
Prin partenerii selectati cu grija, Pirelli isi asuma responsabilitatea pentru mentenanta si inlocuirea flotei de anvelope, monitorizarea numarului de kilometri parcursi si optimizarea serviciilor oferite, garantand un cost optim pe kilometru. Rezultatele nu au intarziat sa apara: de exemplu, anul acesta, in Germania, a fost semnat un contract pentru flota Rewe (400 de vehicule), Pirelli gestionand 2.000 …

Articole similare

Ad