Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AS24, un actor major in transportul european

AS24 lucreaza cu cei mai importanti furnizori de motorina din 26 de tari in care este prezent si de aceea se poate mandri cu o calitate deosebita a produselor dedicate firmelor de transport rutier, dar la un pret avantajos, deoarece nu se percepe niciun comision si, mai ales, in conditii de siguranta a alimentarii. Compania franceza se arata deosebit de interesata de piata din Romania, unde AS24 are planuri de dezvoltare la fel de ambitioase ca in alte zone ale Europei.

Louise Tricoire, director general AS24 pentru Romania, Bulgaria, Turcia si Georgia, a explicat in cadrul unui interviu avantajele AS24 pe piata furnizorilor de carduri.
Ce avantaje ofera AS 24 comparativ cu alte sisteme de carduri cunoscute in Europa?
Louise Tricoire: In primul rand, AS24 nu este un simplu „card player“, ci face parte din grupul TOTAL, unul din cei cinci lideri mondiali din domeniul petrolier. Avand acest suport, pentru AS24 prioritatea numarul unu este calitatea produsului. Lucram cu cei mai renumiti furnizori de motorina din 26 de tari unde suntem prezenti si am implementat un adevarat control al calitatii produselor pentru intreaga retea de statii.
In plus, AS24 a dezvoltat in ultimii 25 de ani o oferta dedicata exclusiv transportatorilor rutieri. Prin urmare, statiile noastre sunt special concepute pentru vehiculele grele: piste largi, pistoale de debit mare, AdBlue in peste 450 de statii. Suntem prezenti pe toate axele majore de transport si in centrele logistice din Europa.
De asemenea, politica AS24 este cea a pretului scazut, fara comision pentru alimentarea cu motorina. AS24 are o expertiza reala in domeniul securitatii: utilizarea obligatorie a codului PIN, server on-line non-stop (un card blocat devine imediat inutilizabil in cele 700 statii din reteaua proprie), instrumente de control web: CARDalert, PASSalert etc. Si, pentru cei care au nevoie, cardul AS24 este acceptat in 12.000 de statii TOTAL si parteneri, permitand accesul la serviciul de depanare si plata amenzilor 24h/7zile.
Pentru ce tari ofera AS 24 preturi mai bune si avantaje mai multe?
AS24 are statii in 26 de tari din Europa, incepand cu Portugalia si Irlanda si terminand cu Rusia si Georgia.
Dedicata lumii transportului, AS24 cunoaste importanta pretului in raport cu rentabilizarea serviciilor furnizate de clienti, astfel incat avem o politica a pretului scazut in toate tarile.
AS24 este o filiala a grupului TOTAL care a luat nastere in Franta, deci cea mai bine dezvoltata retea este cea din partea vestica a continentului. Cu toate acestea, dezvoltarea noastra strategica spre Est are deja rezultate de mai bine de 10 ani si suntem foarte competitivi pe pietele austriece, romanesti, poloneze, inclusiv, in fostele republici iugoslave.

Articole similare