Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

W.A.G., lider european in distributia de carduri de combustibil

Desi a fost fondata cu aproximativ 17 ani in urma de un tanar aproape fara experienta, astazi W.A.G. payment solutions, a.s. este unul dintre liderii de piata, cu o cifra de afaceri anuala de cateva sute de milioane de euro. Compania ofera solutii de plata sofisticate pentru firmele de transport si expeditie de marfuri, precum si o retea de statii de alimentare specializate pentru automobile. Compania, condusa de la inceput de Martin Vohánka, a ajuns sa fie una dintre cele mai dinamice de pe piata europeana, cu o dezvoltare extrem de rapida.

 

Tranzit: Ce va diferentiaza de concurenta si cum percepeti concurenta?
Martin Vohanka: Oricine doreste sa aiba succes in afacerea sa trebuie sa fie constient de concurenta sa. Oricum, in cazul nostru, concurenta nu reprezinta un element de care trebuie sa ne temem sau care sa ne limiteze. Din contra, in special comparativ cu concurentii majori, suntem in masura sa fim mult mai flexibili, avand posibilitatea sa-i concuram nu numai in domeniul preturilor, dar si in cel al serviciilor.

Ce carduri oferiti clientilor dumneavoastra?
In primul rand as dori sa mentionez ca prin cardurile de alimentare Eurowag se pot plati atat carburantul, cat si taxele drum si bineinteles proprietarii pot utiliza o serie intreaga de servicii auxiliare, nu doar in tara noastra, ci si in aproape toata Europa. Un bonus atractiv al cardurilor noastre, care va fi apreciat de fiecare posesor al lor, il reprezinta accesul simplu la sistemul de restituire a TVA si accizelor.
Avem trei tipuri de carduri, iar fiecare dintre ele este adecvat unui tip concret de afacere, oferind servicii prioritare pentru aceasta. Eurowag One ofera solutii complete de plata pentru companii de transport mari si mijlocii. Clientii care utilizeaza acest card au atribuit un reprezentant comercial, care le personalizeaza cardurile, oferind asa-zise solutii „la comanda” corespunzatoare necesitatilor lor.

Articole similare