Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

HD HYBRID, anvelopa anului in Spania

Anual, grupul spaniol „Grupo Tecnipublicaciones“ alege Anvelopa anului in Spania. Anul acesta, premiul a fost castigat de HD HYBRID pentru autovehicule utilitare, produsa de Continental. Distinctia a fost inmanata lui Juan Uruburu, director de vanzari pentru autocamioane, si Frank Deuter, director de marketing pentru autocamioane.

Aceasta recunoastere se acorda in Spania din 2000, pentru Continental premiul fiind al patrulea oferit de juriul Grupo Tecnipublicaciones.

Astfel, in 2000, castigatoarea a fost HDR, anvelopa pentru axa motrica, pentru uz regional, in 2003 in prim-plan a fost modelul HSR1, pentru puntea de directie, iar in 2009 a urmat anvelopa HTR2, pentru transport regional.
Anul acesta, celelalte modele inscrise in competitie au fost Bridgestone Ecopia, Goodyear Marathon LHT II, Hankook E-Cube, Pirelli ST:01 si Dunlop SP 244.
HD HYBRID este o anvelopa multifunctionala care poate fi folosita pe puntea de tractiune atat pentru circulatia pe distante lungi, cat si pentru circulatia regionala. Cu aceasta anvelopa, Continental vine in intampinarea noilor doleante ale clientilor, care isi utilizeaza parcurile de autovehicule intr-un mod din ce in ce mai flexibil si cu profiluri diversificate ale traseelor de parcurs.
Importanta premiului este cu atat mai mare din moment ce juriul este alcatuit din experti din domeniul anvelopelor, reprezentanti cu experienta practica ai atelierelor si distribuitori, precum si ziaristi renumiti din presa de specialitate.
Prin aceasta distinctie, juriul recompenseaza angajamentul producatorilor pentru tehnologiile avansate din domeniul anvelopelor, tehnologii care maresc siguranta, reduc la minimum uzura, imbunatatesc compatibilitatea cu mediul ambiant si, in general, aduc o contributie la reducerea consumului de carburant.

Articole similare