Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul H. Essers isi consolideaza imaginea prin redenumirea a trei societati

De la inceputul anului, Centrum Transport (Valkenswaard), Furtrans Holland (Dordrecht) si Van der Wal Tiel din Gelderland, filialele olandeze ale grupului H.Essers, au fuzionat sub numele H.Essers Transport Company Nederland BV. Prin aceasta grupul de transport belgian doreste sa-si simplifice organizarea interna proprie si sa intareasca mai departe pozitia pe piata europeana a celor trei companii vizate.

„Prin adaugarea numelui «H.Essers» in noua denumire, filialele pot sa profite, de asemenea, de buna reputatie si de renumele de care se bucura Grupul H.Essers la nivel national si international de ani de zile, in domeniul serviciilor de transport si logistica“, asa cum afirma Hilde Essers, Manager Marketing&Comunicare al Grupului H.Essers. „Pentru grup, modificarea denumirii inseamna la nivel intern o simplificare si o organizare mai eficiente.
Pentru clientii, colaboratorii si furnizorii nostri nu se schimba nimic.“
Grupul de familie H.Essers, infiintat in 1928, ofera in prezent solutii personalizate si integrate de transport si logistica pentru traficul rutier si cai ferate in intreaga Europa.
Dispune azi de 700.000 m2 suprafata de depozitare si o flota de 1.000 de vehicule si 1.780 de remorci, care ating anual un rulaj de 88 milioane de kilometri. Societatea are peste 2.200 de angajati, realizand in 2009 o cifra de afaceri de 285 de milioane de euro. In afara de sediul central din Genk, Grupul H.Essers are puncte de lucru in 12 tari din Europa de Vest si de Est.
In ultimii 10 ani, Grupul a cunoscut o adevarata expansiune printr-o crestere organica puternica si un numar de preluari strategice. In 2004 a preluat Van der Wal BV, un expeditor international, cu activitati in special in Europa de Vest si de Est si cu o pozitie puternica pe piata din Polonia.
In 2008 Essers a cumparat Furtrans, companie olandeza specializata in timp in transportul de inalta siguranta, care s-a dezvoltat cu transportul de produse de valoare mare, cum ar fi medicamente, electronice si tigari, devenind un lider de piata european pe aceasta nisa de piata.
Grupul H.Essers este o societate bazata pe active, parcul auto, depozitele si sistemele IT fiind proprietatea sa. Prin aceasta, Grupul pastreaza controlul optim asupra tuturor proceselor strategice. Caracterul familial al societatii garanteaza procese scurte de formare a deciziilor, prin care se poate adapta intr-un mod foarte flexibil la diversele nevoi ale clientilor si situatiilor schimbatoare de pe piata internationala.

Articole similare