Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Productie in functie de optiunile clientului

Centrul Mercedes-Benz de camioane configurate la comanda (Custom Tailored Trucks – CTT) asigura transformarea vehiculelor grele cu echipari speciale, de la agabaritice pana la vehicule pentru exploatari petroliere. Situata in Molsheim, fabrica de vehicule specializate utilizeaza mai ales munca manuala. Aici se finalizeaza noile Actros SLT si Arocs SLT cu cabina de echipaj pentru pompieri, platforma joasa pentru transport autoturisme cu axa de directie liftabila si roti mici, ansamblu cu patru axe, cu axa spate tripla, pana la rigide cu sase axe pentru pompe de beton.

 

La Molsheim se produce si pentru export, de exemplu, vehicule cu patru axe si ampatamente de peste 7,2 m pentru terenurile petroliere din China sau vehicule pentru transportul de oi din Noua Zeelanda.
Aici lucreaza peste 70 de ingineri, in stransa colaborare cu departamentul de dezvoltare din Stuttgart. Unul din cinci camioane Mercedes-Benz este transformat de CTT. Nu este necesar ca toate acestea sa fie transportate din Wörth in Molsheim, deoarece lucrarile minore (dar care nu se pot efectua pe linia de asamblare … .

Articole similare