Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Card de proximitate IDS cu cip

International Diesel Services (IDS) introduce in premiera un card de proximitate cu cip pentru carburant destinat clientilor sai din sectorul transporturilor. Cu acest nou card, IDS trece la un nivel superior de securitate si control al alimentarii pentru transportatorii profesionisti. Noul card de alimentare IDS are un cip RFID si un cod PIN personal. Nu mai este necesara trecerea acestuia printr-un terminal de plata, drept pentru care tranzactiile decurg mai sigur si mai rapid, garantandu-se cel mai inalt nivel de siguranta.
Prin introducerea acestor carduri, IDS isi consolideaza pozitia ca furnizor al celor mai sigure solutii de carburant pentru piata de profil.
 

IDS detine deja statii de alimentare securizate cu o autorizare centrala online a fiecarei tranzactii, cu o echipa de securitate care monitorizeaza zilnic toate tranzactiile si cu un serviciu de asistenta clienti non-stop, care, de exemplu, poate bloca un card al unui sofer in caz de furt. In plus, clientii IDS au acces online pe website in orice moment pentru a gestiona cardurile …

Articole similare