Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone propune Telematics, un portofoliu ce include mai multe pachete de servicii, si conceptul de service Fair Care

GPS prin KRONE Telematics – Cunoasteti pozitionarea pe traseu a semiremorcii.
Pe baza informatiilor despre localizarea remorcii, dispecerul stie unde se afla mijloacele dumneavoastra de transport, unde se indreapta, unde sunt retinute si cat va dura pana cand vor ajunge la destinatie. Aceste informatii va permit sa va mentineti in frunte!
 

Controlul usilor prin KRONE Telematics – Aveti garantia ca incarcatura este in siguranta.
Fie ca folositi contacte standard de usa, fie ca folositi intrerupatoare speciale RFiD pentru usa care nu pot fi manipulate, alaturi de interfata cu sistemul de blocare a usii, kitul de supraveghere a usii va ofera control deplin asupra sigurantei incarcaturii, ca si cand v-ati afla in scaunul soferului.
Controlul temperaturii prin KRONE Telematics – Asigurati calitatea transporturilor frigorifice cu un singur clic. Monitorizarea temperaturilor agregatului remorcii prin unitatile manuale de inregistrare a datelor tine de domeniul trecutului. KRONE Telematics furnizeaza informatii on-line prin intermediul senzorilor de temperatura cu privire la starea agregatului frigorific, modul de operare, codurile de alarma, valorile de referinta si permite chiar si comunicarea interactiva a dispeceratului cu agregatul frigorific. Datele pot fi stocate timp de 18 luni, fiind, astfel, in conformitate cu reglementarile UE in vigoare. Vizualizarea datelor in timp real si asigurarea calitatii on-line!

Pachetul tehnic KRONE Telematics – Sunteti la curent cu starea tehnica a parcului auto.
Integrat in EBS (sistem electronic de franare) al remorcii prin sistemul CANbus, KRONE Telematics monitorizeaza toate modulele standard de franare si extrage date privind kilometrajul, greutatea incarcaturii si uzura placutelor de frana. Parcul dumneavoastra auto este pe maini bune!
Starea remorcilor cuplate – Cu ajutorul raportului referitor la starea remorcilor cuplate, sunteti informat in permanenta cu privire la starea curenta a cuplelor si remorcilor. Puteti vedea exact ce remorci din parcul dumneavoastra auto sunt cuplate la un autotractor la momentul curent. De asemenea, acest raport va informeaza direct daca remorca a fost cuplata corect la autotractor.
Inregistratorul de temperatura integrat – Senzorii de temperatura omologati utilizati de KRONE Telematics elimina necesitatea unui inregistrator de temperatura separat. Sarcinile indeplinite de obicei de inregistratoarele de temperatura sunt preluate in intregime de KRONE Telematics. Datele de temperatura pot fi colectate pentru intervale de timp selectabile individual. Astfel, profilurile de temperatura certificate ale lantului frigorific pot fi colectate direct intr-un document si puse la dispozitie inainte chiar ca clientul sa primeasca marfurile.

Structuri mai flexibile ale lantului de distributie si un flux operational mai simplu
KRONE Telematics foloseste o platforma telematica universala, ceea ce inseamna compatibilitatea cu toti producatorii. In consecinta, numeroase sisteme telematice sunt usor de gestionat prin intermediul unui portal. Diverse solutii separate sunt combinate si oferite clientilor sub forma unei solutii complete. Indiferent de tipul de vehicul, producatorul vehiculului sau unitatea telematica integrata, utilizatorii beneficiaza de acces propriu specific utilizatorului la toate datele furnizate.
• Reuneste solutiile hardware.
• Imbunatateste schimbul de informatii si asigura o interfata NIC (controler de interfata retea) standard.
• Ofera dezvoltatorilor posibilitatea de a crea propria aplicatie.
• Permite controlul asupra propriului parc auto independent de sistemul dumneavoastra telematic.

Flexibilitate si adaptare la mai multe tipuri de transport
KRONE Telematics Dry pentru semiremorci cu prelata, sasiuri de container, cutii mobile si semiremorci Dry Liner ofera monitorizarea pozitiei, rapoarte de eroare de la sistemul de franare, date operationale, monitorizarea usii si situatia remorcilor cuplate.
KRONE Telematics Cool pentru semiremorci frigorifice permite monitorizarea pozitiei, rapoarte de eroare de la sistemul de franare, date operationale, monitorizarea usii, monitorizarea temperaturii, monitorizarea agregatului frigorific si situatia remorcilor cuplate.
KRONE Telematics Cool + KRONE TR pentru semiremorci frigorifice include in plus inregistrator de temperatura KRONE.
KRONE Telematics Cool Dialog + KRONE TR pentru semiremorci frigorifice permite in plus comunicarea bidirectionala cu agregatul frigorific si dispune de inregistrator de temperatura KRONE.
In ultima perioada, clientii din portofoliul KRONE Si-au exprimat din ce in ce mai des interesul pentru a achizitiona acest sistem. In prima jumatate a lui 2016 vom promova intens acest serviciu, pentru a veni in sprijinul celor interesati sa faca achizitia optima pentru preluarea si integrarea acestui sistem.

Articole similare