Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Conti Hybrid HT3 si Semperit Runner D2, laureate „Red Dot“

Anvelopele Conti Hybrid HT3 pentru remorci si Semperit Runner D2 pentru puntea motoare au primit premiul pentru design „Red Dot: Best of the Best”, acordat de juriul international de specialitate de la Design Zentrum, Germania. In cazul Conti Hybrid HT3 acesta este deja a doua distinctie de acest gen, dupa iF Design Award.
 

Conti Hybrid HT3, destinata echiparii semiremorcilor, are diametru redus si este disponibila in variantele 445/45 R 19,5 si 435/50 R 19,5. Aceasta a fost dezvoltata special pentru utilizarea la camioanele mega si a fost apreciata inca de la lansare pentru inovatie, calitaea formala, functionalitate si compatibilitate ecologica.
Nu trebuie omis nici consumul optimizat de combustibil, gratie utilizarii noilor anvelope.
Astfel, profilul optimizat al Conti Hybrid HT3 a primit eticheta UE „B” pentru eficienta in consum, multumita uzurii uniforme la exploatare si kilometrajului ridicat. Prin intermediul carcasei resapabile, anvelopa premium de la Continental aduce o contributie valoroasa la transportul durabil si ecologic de marfuri.
„Conti Hybrid HT3 445/45 R 19.5 si 435/50 R 19.5 au fost evaluate de catre un juriu de experti independenti, compus din 41 de specialisti din intreaga lume, la capitolele grad de inovatie, calitate formala, functionalitate si compatibilitate ecologica. Prin distinctia „Red Dot: Best of the Best”, anvelopa pentru remorci a primit cel mai important premiu pentru calitatea exceptionala a designului de produs. Ne bucuram de recunoasterea speciala a standardelor pe care le impunem in permanenta in dezvoltarea anvelopelor noastre si primim aceasta a doua distinctie cu aceeasi mandrie cu care am primit deja premiul iF-Design-Award”, a declarat Constantin Batsch, Directorul unitatii comerciale Anvelope de schimb pentru camioane EMEA, cu privire la cea mai noua distinctie.

Anvelopa pentru puntea motoare Semperit Runner D2, avand dimensiunea 315/80 R 22,5, a fost distinsa cu premiul Red Dot pentru calitatea sa tehnica de exceptie, care se reflecta in design. Runner D2 a fost dezvoltata in special pentru traficul combinat regional si la mare distanta si asigura o durabilitate ridicata si economie de combustibil, multumita suprafetei de rulare imbunatatite si profilului compact. Datorita noului amestec de cauciuc dezvoltat, Runner D2 are potential de reducere a consumului, iar prin armatura intarita din carcasa poate sustine in mod optim sarcini alternative. La fel ca toate anvelopele Semperit, si aceasta se bazeaza pe o carcasa resapabila.
La evaluarea de catre juratii Red Dot, Runner D2 a primit punctaj mare la categoriile functionalitate, grad de inovare si ergonomie. Marca Semperit face parte din portofoliul Continental Reifen Deutschland GmbH.

Cu peste 17.000 de inscrieri anual, premium pentru design Red Dot se numara printre cele mai renumite competitii pentru design la nivel mondial. Distinctia este si pe plan international o marca foarte respectata, fiind acordata inca din 1955 de catre Design Zentrum din Nordrhein-Westfalen. Pe langa publicarea in anuarul Red Dot Design, produsele premiate vor fi expuse si in muzeele Red Dot Design. Premiile vor fi decernate oficial in cadrul galei Red Dot, care va avea loc in 4 iulie 2016 la Aalto-Theater din Essen, Germania.

Articole similare