Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Lubrifiantii Lukoil, lubrifianti pe care poti conta

Cu o experienta de peste 25 de ani, Grupul LUKOIL este unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul petrolier, pe segmentul explorarii, productiei, rafinarii si comercializarii produselor petroliere.
LLK International, parte a Grupului LUKOIL, s-a specializat in productia si comercializarea lubrifiantilor, dezvoltand un portofoliu de peste 500 de produse comercializate la nivel international.
LUKOIL Lubricants East Europe, subsidiara a LLK International, deserveste pietele din zona sud-est europeana, punand la dispozitia clientilor un portofoliu variat de produse utilizate pentru diferite aplicatii motor, transmisie manuala si automata, echipamente hidraulice si industriale.
 

Lubrifiantii LUKOIL detin atat licente API si ACEA, cat si peste 300 de certificari oficiale din partea marilor producatori, precum BMW, DAF, General Motors, MAN, Mercedes-Benz, Peugeot, Renault, Scania, Volvo, Volkswagen etc.
In 2013 Lukoil Lubricants International a achizitionat segmentul de lubrifianti OMV, inclusiv fabrica de amestec uleiuri a producatorului OMV din Austria, care are o capacitate de productie de 35.000 t pe an, fapt ce a contribuit la extinderea gamei de produse LUKOIL si la consolidarea pozitiei lubrifiantilor nostri pe pietele din Europa.
Ca raspuns la nevoile pietei de a dispune de lubrifianti siguri in conditii de exploatare severe si, in acelasi timp, prietenosi cu mediul inconjurator, am creat gama de produse destinate segmentului de autovehicule comerciale, LUKOIL Avantgarde.
Gama LUKOIL Avantgarde acopera toata plaja grupelor si specificatiilor dedicate motoarelor diesel (usoare, medii si grele), raspunzand exigentelor impuse de constructorii de motoare si respecta cerintele API si ACEA.
Lubrifiantii LUKOIL Avantgarde asigura intervale extinse de schimb al uleiului, protectie sigura impotriva uzurii si coroziunii, reducerea costurilor de intretinere si de service, protectie impotriva formarii depunerilor de sedimente in conditii severe de exploatare, reducerea consumului de carburant, reducerea emisiilor de evacuare.
Venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii particularizate si cu un set complex de servicii complementare: teste de laborator, urmarirea produselor in exploatare, consultanta tehnica, suport de marketing. Specialistii nostri, cu o vasta experienta in domeniu, ofera solutii adaptate celor mai provocatoare si complexe situatii.
LUKOIL Lubricants East Europe detine un laborator propriu, specializat in efectuarea de cercetari si incercari specifice uleiurilor lubrifiante, laborator acreditat conform standardului SR EN ISO/CEI 17025 de catre organismul national de acreditare RENAR. In 2016 echipa a obtinut certificatul de excelenta in cadrul unei evaluari Internationale organizate in Olanda la care au participat 47 de laboratoare.
LUKOIL a investit considerabil in modernizarea tuturor unitatilor de productie atat din Rusia, cat si din Europa (Hamina, Viena si Ploiesti), avand in vedere noi investitii.
„Cea mai buna dovada a calitatii lubrifiantilor LUKOIL o reprezinta atat contractele incheiate de-a lungul timpului pe segmentul de first fill, cat si parteneriatele pe termen lung pentru furnizarea de lubrifianti utilizati pentru flote mixte.“

Articole similare