Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Predare de stafeta si la Mercedes-Benz

Tot din septembrie anul trecut si Mercedes-Benz Trucks are un nou sef. Marc-Richard Steib (foto) a fost consultant in industria auto timp de 14 ani, dupa care a ocupat functia de managing director a unui dealer multibrand din Arabia Saudita.
Dupa experienta din Orientul Mijlociu, Steib a fost cooptat direct in stafful Mercedes Benz, rolul sau fiind de reorganizare a consultantei internationale in retail. Din septembrie 2008 a fost promovat la conducerea Management Qualification Training, fiind implicat in reformarea programului de management.

"Din septembrie, de cand am inceput sa lucrez in Romania, piata era intr-o perioada de asteptare si asezare. Pana la finalul anului au aparut un numar crescut de cereri de camioane, inclusiv de pe segmentul constructiilor. De asemenea, cota noastra de piata a crescut cu 1% si companiile locale de transport au aratat un interes crescand si o evolutie din ce in ce mai buna", a declarat noul director de marketing& sales pentru divizia de camioane Mercedes-Benz Romania.
"Am fost bine informat cu privire la situatia pietei romanesti inainte de a decide sa accept aceasta noua provocare, de aceea nu am fost deloc surprins de ceea ce ma am gasit aici. Pot spune doar ca am fost foarte impresionat de nivelul de profesionalism al companiilor romanesti de transport si de maturitatea pietei romanesti", a declarat Marc-Richard Steib. Acesta a mai spus ca criza financiara i-a fortat pe transportatorii romani sa evolueze, ca urmare a situatiei dificile de pe piata, care i-a determinat sa-si calculeze riguros fiecare cent, sa-si optimizeze si sa-si reduca costurile, sa-si renegocieze contractele.

Articole similare

Ad