Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Oscar Downstream, un partener puternic

Ca parte a strategiei sale de dezvoltare si imbunatatire a portofoliului de produse si servicii, Oscar Downstream extinde si optimizeaza reteaua proprie de statii, aducand in acelasi timp si un nou concept de statie.
Prima statie inclusa in aceasta planificare a fost inaugurata in 2015 in apropiere de Giurgiu, comuna Oinacu, locatia fiind aleasa pentru a veni in intampinarea nevoii de alimentare a partenerilor companiei care intra si ies din tara prin acest punct de vama.
 

In perioada imediat urmatoare reteaua de statii se va extinde cu alte 4 locatii, urmarind sa acopere optim toate traseele comerciale, tinand cont atat de forma in care acestea au evoluat in ultimii ani in Romania, cat si de directiile de dezvoltare urmarite in viitor.
Oscar Downstream pune un puternic accent pe dezvoltarea retelei de statii si controlarea calitatii prin lantul logistic complet integrat, dezvoltat in ultimii 2 ani.

Un singur furnizor, solutii integrate
Cu o activitate dedicata exclusiv companiilor, Oscar Downstream are in acest moment o echipa completa, ce vine in ajutorul companiilor de transport cu solutii si consultanta pentru eficientizarea consumului si a furnizarii de carburant in functie de necesitatile regionale si nationale ale clientilor sai, de specificul activitatii desfasurate si a structurii activitatii de logistica a acestora.
Toate solutiile integrate oferite de Oscar Downstream au fost gandite astfel incat partenerii sa beneficieze in permanenta de o intreaga gama de servicii adaptate nevoilor specifice industriei si activitatii fiecarei companii. Atfel, companiile de transport si logistica pot achizitiona carburant atat prin intermediul cardurilor de carburant acceptate in reteaua de statii Oscar Downstream, cat si in sistem engross, compania punand la dispozitia partenerilor sai statii de incinta DIESELpoint dotate cu sistem de fleet management.
In fiecare zi, Oscar Downstream pune la dispozitia partenerilor sai experienta acumulata in cei 15 ani de existenta, fiind un partener puternic aflat permanent in cautarea de produse adaptate specificului fiecarei afaceri, solutii pentru optimizarea resurselor si un control riguros al consumului.
Astfel intelege Oscar Dowsntream sensul cuvantului IMPREUNA – produse si servicii dezvoltate cu partenerii, pentru parteneri.

Beneficiile sistemului de carduri Oscar
• Retea nationala amplasata strategic pe principalele rute comerciale, construita in mod special pentru a acoperi atat nevoile transportatorilor nationali, internationali cat si a celor locali;
• Pachet de servicii personalizat in functie de consum, avand la baza un sistem de creditare flexibil, termene de plata,  conditii de livrare adaptate nevoilor clientului si acces la aplicatia online;
• Gestionarea consumului pe intreaga flota prin cardul personalizat de carburant; optimizarea consumului prin controlul foarte exact al alimentarilor si prin verificarea cu rigurozitate a datelor pentru validarea tranzactiilor inainte de fiecare alimentare;
• Suport 24/24 pentru toti partenerii ce alimenteaza in reteaua de statii Oscar Downstream
• Echipa de profesionisti in vanzari si logistica ce ofera permanent suport si consultanta in vederea alegerii unor solutii adaptate specificului fiecarei afaceri.
www.oscars.ro

Articole similare

Ad