Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nooteboom se mandreste cu inca o livrare spectaculoasa de trailere

Huffermann Krandienst, un furnizor german de service pentru macarale si alte echipamente destinate logisticii grele, care are o flota foarte moderna si tanara, si-a sporit considerabil volumul de activitate in ultimii doi ani si de aceea si-a extins parcul auto pentru transport agabaritic. Cea mai recenta investitie a fost in patru platforme joase EURO-PX de la Nooteboom, cu axe pendulare avand cursa de 600 mm si unghi de virare de pana la 70 de grade, din care doua EURO-47-02(P) cu doua axe si doua EURO-119-35(ICP) cu cinci axe si cu interdolly cu trei axe.

Tehnologia cu axe pendulare a fost testata ani de zile inainte sa fie disponibila pe piata. Toate trailerele au o cuva larga si adanca pentru excavator in boghiul spate, iar cele cu doua axe au, printre altele, gat de lebada hidraulic detasabil cu bare exterioare si o platforma foarte joasa de incarcare, pentru a se adapta inclusiv la transportul cu masini cu garda la sol mica. Iar trailerele de 3+5 axe includ si ele o parte de platforma joasa, care poate fi extinsa pana la 12 m.

Toate vehiculele au numeroase inele de ancorare pentru securizarea incarcaturii, sunt tratate cu zinc, ca orice produs Nooteboom, si se caracterizeaza prin operare simpla, durabilitate, valoare mare de revanzare etc.

Articole similare

Ad