Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cefin Trucks livreaza 35 de autogunoiere compactoare catre AVE Bihor

Liderul pietei romanesti de vehicule municipale, cu o cota de 45,3% pe acest segment, conform raportului DRCPIV pe primul semestru al anului, face astfel un pas important si spre indeplinirea obiectivului sau privind vanzarile totale – care este acela de a depasi cu Ford Trucks 10% din piata romaneasca a camioanelor grele, fata de 8,1% in 2019 – dar si spre mentinerea pozitiei de lider pe pietele vehiculelor de constructii si de uz municipal.

21 dintre modelele livrate la AVE Bihor au volum de 22 m3, patru au 17,5 m3 si sunt dotate cu spalator pentru pubele, iar 10 sunt bi-volum, pentru colectare selectiva.

Oferta Ford Trucks de vehicule municipale este foarte competitiva, promit reprezentatii Cefin, si aduce valoare adaugata clientilor sai, drept pentru care producatorul se mentine, din 2018 incoace, in topul alegerilor principalelor companii din domeniu. In plus, Cefin se mandreste cu faptul ca este primul distribuitor care aduce in Romania autogunoiere compactoare bi-volum, pentru colectare selectiva, ce respecta normativele europene in vigoare, care le impun operatorilor din domeniul salubritatii aceste tipuri de servicii. “Ajutam astfel la eficienta operatiunii de colectare a deseurilor, avand in vedere faptul ca se poate folosi un singur vehicul pentru colectarea selectiva (fractie uscata si umeda simultan). De asemenea, ajutam la cresterea profitabilitatii clientilor nostri prin costuri de utilizare si mentenanta mai mici. Multumim partenerului AVE Bihor ca a fost pionier in introducerea acestei tehnologii in Romania, ca de altfel in multe alte proiecte inovatoare pe care le desfasoara”, a declarat Virginia Maftei, National Sales Manager Specialized Vehicles in cadrul Cefin Trucks.

Iar Zoltán Kovács, directorul general AVE Bihor, precizeaza faptul ca a ales Ford Trucks datorita pretului competitiv si termenului de livrare de 90 de zile. Compania are acum 38 de camioane Ford Trucks, din care trei cumparate anul trecut si restul de 35 contractate si livrate in 2020, si ele se comporta mult mai bine decat vehiculele mai vechi din flota si au un consum de combustibil mai redus, aspecte importante in conditiile in care masinile fac 100-120 km/zi. “De aceea avem incredere intr-un parteneriat bun si de lunga durata.”

De rezultatele Cefin sunt mandri si reprezentatii Ford Trucks la nivel zonal, Koray Kuvvet, Managing Director Eastern Europe & Balkans in cadrul companiei, declarand ca se bucura de pozitia de lider de piata pe segmentul vehiculelor municipale si de faptul ca impreuna cu Cefin Trucks realizeaza modele personalizate, bazandu-se pe experienta de peste 50 de ani a producatorului pe aceasta piata si pe capacitatile sale de dezvoltare dinamica a vehiculelor pe baza parerilor clientilor.

Articole similare

Ad