Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Essential Supply Products a ales Mitsubishi EdiA

Essential Supply Products (ESP), cel mai important producător și furnizor independent din Marea Britanie de serveţele de unică folosință, a selectat o flotă de stivuitoare electrice Mitsubishi EDiA ca parte a angajamentului companiei pentru reducerea amprentei de carbon. Compania a preluat astfel livrarea unei flote care cuprinde o combinație de 8 stivuitoare noi și second hand de la HFT Forklifts, dealerul local Mitsubishi Forklift Trucks în Marea Britanie.

„Producem peste 200.000 de produse finite pe lună. Pentru a face acest lucru, avem echipamente care operează în 3 schimburi a câte 8 ore pe zi.

Stivuitoarele trebuie să mute role mari de hârtie, ce pot avea o lungime de până la 2,7 m, cu diametre de până la 1,5 m. Acestea sunt apoi stivuite unele peste altele, astfel încât înălțimea totală de ridicare depășește 3 m, a explicat Rob Smith, șef de achiziții ESP.

Compania a folosit în trecut utilaje pe gaz petrolier lichefiat, însă a decis electrificarea flotei, din cauza problemelor cu emisiile poluante și mirosul de gaz atunci când se lucra la interior. „Am colaborat cu HFT Forklifts pentru a găsi cele mai potrivite echipamente, ținând cont de sarcinile complexe și de nevoile noastre operaționale”.

ESP a comandat 3 stivuitoare Mitsubishi EDiA EX 3 T cu 4 roți FB30N.

Două dintre acestea au fost echipate cu cleme pentru rulouri de hârtie, în timp ce al treilea a fost furnizat cu un sistem Bolzoni de cleme pentru întoarcerea furcilor. În plus, au fost comandate două stivuitoare noi Mitsubishi EDiA EM 1.6 T cu 3 roți FB16ANT și 3 stivuitoare Mitsubishi FB16PNT cu 3 roți second-hand. Toate echipamentele sunt dotate cu baterii noi plumb-acid, cu sistem de umplere a bateriilor și încărcătoare trifazate de opt ore.

Articole similare

Ad